De bezorger van DHL heeft het pakketje�

De bezorger van DHL heeft het pakketje op de deurmat achtergelaten. Belde aan, maar zat al in de auto voordat ik de deur kon openen. Gelukkig wonen wij in een klein dorpje, maar het mag gewoon niet op deze manier. Heb getracht een klacht in te dienen via DHL, maar daar hebben ze weer een nieuwe werkwijze. Het is nml niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Artikel was prima, maar had het dan ook in de winkel gepast, alleen de juiste maat was daar niet op voorraad.

Milieu

Altijd goede kwaliteit en toffe kleding. Jammer dat de bestelling in 2x is gekomen. Dit is niet goed voor het milieu waar met elkaar voor moeten zorgen.

Broek

Snelle bezorging, Artikel helemaal top ??

snelle service

snelle service

Zowel online als in de winkel een top�

Zowel online als in de winkel een top service!

Groot overzichtelijk assortiment

Groot assortiment, voor ieder wat wils, fijne webshop, overzichtelijk.

Snelle levering van producten en na�

Snelle levering van producten en na retourneren heel snel geld terug op bankrekening! Al een paar keer goede ervaring gehad, ga zo door!!

Heel goed en heeeeeel snel

Heel goed en heeeeeel snel

Snelle levering goed verpakt redelijke�

Snelle levering goed verpakt redelijke prijs voor een mooi product

Nette en snelle bezorging

Nette en snelle bezorging. Makkelijk te retourneren en snelle terugbetaling. Aanrader!!

Jullie hebben het goed gedaan super�

Jullie hebben het goed gedaan super hoor daarom 5 sterren

Ik had een gebroken wit t-shirt met�

Ik had een gebroken wit t-shirt met beige opdruk van Yaya besteld maar ik kreeg een geel/beige t-shirt met taupe opdruk, klopt echt niet met afbeelding! En nou mag ik ook nog 3 euro aftikken voor het terugsturen�. Update: bedankt Bomont voor de reactie en het aanbod de kosten voor het retour-sturen te vergoeden, die service verdiend meer sterren, de foute kleur-omschrijving moeten jullie misschien ook nog met Yaya opnemen, want dit klopte echt niet.

De bestelling is op heel korte termijn�

De bestelling is op heel korte termijn geleverd. Helaas was de broek te groot, dus deze heb ik teruggestuurd. Ook de nieuwe bestelling was heel snel bezorgd! Het geld van de eerste bestelling werd gelijk overgemaakt. Ik ben erg tevreden over de service en de kleren??

Snel en netjes

Snel en netjes

Alles prima!

Goed werkende website. Snelle levering in keurige verpakking. Producten voldoen aan de beschrijving op de wegsite.

Shirt was veel te groot

Shirt was veel te groot! Minstens 3 x xxl ipv M Pakketje retour gestuurd Keurig mailtje dat alles ontvangen is. Krijg binnen 5 dagen geld retour gestort. Vandaag hebben ze contact opgenomen en excuses gemaakt. Ze hebben toegezegd binnen een paar dagen te betalen. Ik ben erg blij met de service.

Eerste bestelling

Voor het eerst een bestelling gedaan. Alles naar volle tevredenheid afgehandeld! Zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn! Dank je wel Bomont!

Snelle juiste levering en was blij met�

Snelle juiste levering en was blij met mijn aankoop

Bestelling Bomont

Vlotte levering,pakketje netjes verpakt.Jammer heb ik mijn pakketje geretourneerd daar mijn artikels te groot waren.

Prima service, jammer dat het deels te klein was en van een ander stuk de kleur tegenviel. Fijne snelle levering en afhandeling van retour. Volgende keer beter. Gewoon een goed gevoel overgehouden.

Netjes opgelost. Na mijn review heeft bomont contact opgenomen en hun excuses gemaakt over de kosten van het terug retourneren van de bestelde spullen. Ze hebben netjes het geld teruggestort.

Waardeloos als je iets terug stuurt moet je kosten betalen. Wij sturen 2 dingen terug in 1 pakket maar toch 2 x geld ingehouden door bomont. Pure diefstal. Nooit meer online bestellen.

Wederom weer een goede service�

Wederom weer een goede service ontvangen.

Prima webshop

Prima webshop

Alle kleding was voorradig

Alle kleding was voorradig, prettige en snelle site , bezorging ok�

Tevreden klant

Prettige winkel met veel keus voor iedereen en een fijne klantenservice.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg