Nette en snelle levering

Nette en snelle levering, retourzending ook goed gegaan !!

Top geregeld snelle levering

Top geregeld snelle levering. Heel blij met mijn gouden tasje. Thanx!

Ik werd goed op de hoogte gehouden over�

Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Ik hou van de kleur dus ga beide items houden. Alleen vreemd dat de broek en jasje apart werden geleverd, maar ik heb het.

Snelle verzending en duidelijke verzend�

Snelle verzending en duidelijke verzend informatie via de mail. Zeer tevreden met de bestelde Mac jeans, gebroken wit met vervaagde bloemen print. Ik had ergens gelezen dat de jeans wat groter uitviel en heb dus een maat kleiner besteld (maat 34) dan gebruikelijk. Dat was een goede keuze.

Snelle levering en goede kwaliteit van�

Snelle levering en goede kwaliteit van de artikelen!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, mooie mode en goede service

Snelle service, prima kwaliteit prijs verhouding. Erg tevreden. Snelle levering.

Perfect!

Perfect, zorgeloos bestellen bij Bomonte!

Super leuk assortiment en snel�

Super leuk assortiment en snel geleverd. Een tijdje geleden bestelde ik een leuke blouse die na slechts enkele keren helaas wat "pilletjes" kreeg aan de stof. Hierover mailde ik naar de klantenservice met een foto en zij zeiden direct het probleem ook te zien. Dezelfde blouse was helaas niet meer beschikbaar in mijn maat, dus heb ik gekozen voor creditering. 10 mei stuurde ik het pakketje retour, 12 mei kreeg ik al een bericht dat mijn Afterpay factuur was aangepast en dat ik het bedrag gecrediteerd krijg. Ik ben heel tevreden! Heb hier al vaker besteld, maar kom er zeker weer terug!

Juiste levering

Juiste levering, netjes verpakt.

Bestelling kwam snel en goed in mijn�

Bestelling kwam snel en goed in mijn bezit

Leuke winkel

Leuke winkel, steeds vriendelijke bediening en goede service.

Het is altijd geweldig bij jullie

Het is altijd geweldig bij jullie, zeer klant vriendelijk behulpzaam en heel gezellig .

Snelle en correcte bezorging.

Snelle en correcte bezorging.

Het is perfect

Het is perfect, een mooie winkel en supersnel bezorgd!

1 Bestelling, alle artikelen apart geleverd. Dat kan beter.

Ik heb tegelijk 4 tops besteld in 4 verschillende kleuren. Tot mijn verbazing kreeg ik 4 losse pakketjes.

Aan jullie ligt het zeker niet

Aan jullie ligt het zeker niet, maar wat jammer dat DHL bezorgd!! Dit is echt een ramp, het wordt niet bezorgd. Ik zou voor Post NL gaan kiezen komen onze spullen tenminste op tijd binnen. Het vervelende bij DHL is dat zij het flikken om 3x te presteren om zgn bij je langs geweest te zijn, dus niet!!! Na 5 dagen moet je er dan alsnog naar een afhaalpunt fietsen om aan je spullen te komen. Denk er hard over om niet meer te bestellen als DHL moet komen!!!! Ik zou er wat mee doen als ik in jullie was!

Alles was erg goed en snell

Alles was erg goed en snell, twee dagen om het naar Duitsland te sturen is echt uitstekend .

Levering broek

Super Snelle levering product oke had het al in de winkel gepast.

Tot nu toe elke keer het merk Enjoy�

Tot nu toe elke keer het merk Enjoy gekocht. Mooie, sterke kwaliteit. Goede pasvorm. De service van Bomont is uitstekend!! Snelle levering, goede producten.

Je moet geen haast hebben...

Vrijdag midden op de dag 1 trui besteld met de hoop deze zaterdag binnen te hebben (ondanks dat er 1-3 dagen levering staat vermeld). Uiteindelijk heb ik de woensdag erop de trui pas binnen gehad nadat ik op dinsdag maar is ben gaan vragen waar de trui bleef. Heel toevallig ging hij die middag de deur uit (gewoon vergeten dus). Geen probleem als je gewoon even je excuses maakt maar blijkbaar is het de gewoonste zaak anno 2022 en zijn er geen excuses nodig voor slechte service. Jammer! ***Uiteindelijk goed contact gehad met Marinka van de klantenservice en deze begreep uiteindelijk wel het punt***

Super netjes verpakt en snel binnen

Super netjes verpakt en snel binnen. Bij retour ook alles snel verwerkt. Gewoon TOP!

Snelle en professionele afhandeling van�

Snelle en professionele afhandeling van een klacht.

Blij mee!

Snelle levering van mijn bestelling. De pasvorm van de artikelen was prima. Nu is het nog wachten op het laatste item van mijn keuze, dat nog in productie komt.

Ik vind het terug sturen van het�

Ik vind het terug sturen van het artikel niet fijn en handig en er zitten kosten aan verbonden ! Ik ga niets meer bestellen en wil ook geen mail meer ontvangen!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg