Moooi product en de informatie over de�

Moooi product en de informatie over de levering was duidelijk.

Goede service was er binnen drie dagen�

Goede service was er binnen drie dagen wat ze zeiden

Prima gedaan was snel binnengekomen

Prima gedaan was snel binnengekomen

Een snelle levering!

Een snelle levering!

Vlotte service!

Leuke winkel met vriendelijk personeel. Zelfs online een correcte communicatie (over de levering van de producten).

Goede informatie en super snel�

Goede informatie en super snel verzonden!

Goed geholpen en snel ontvangen over de�

Goed geholpen en snel ontvangen over de post

Correcte service

Het pakketje ging iets later zijn dan gepland, maar ze brachten mij hier correct van op de hoogte. Mijn spulletjes waren ook perfect verpakt owv breekbaarheid. Ik ben dus een tevreden klant :)

Prima winkel!

Snel geleverd!

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

Snel

Snel, zonder discussie en heel dienstverlenend.

Mooie collectie en snelle en correcte�

Mooie collectie en snelle en correcte levering

Verzending goed aangekomen, product was mooi maar helaas iets te krap.

Verzending goed aangekomen, maar product niet gehouden. Erg mooi gilet, maar het paste niet goed dus komt retour.

vlotte en snelle afhandeling

vlotte en snelle afhandeling, zowel de betaling en het retour van een van de bestelde artikelen. bezorging en retour via DHL buiten postkluisjes

mooie merken volop keuze ,en bij�

mooie merken volop keuze ,en bij retourzending volgende dag al terug gestort.

Customer Service was very friendly!

Customer Service was very friendly!

Snel en netjes geleverd hele leuke tas

Snel en netjes geleverd hele leuke tas

Ze hebben een jasje voor mij besteld in�

Ze hebben een jasje voor mij besteld in de maat die niet meer in de winkel was.Zo kon ik thuis 2 maten passen en 1 jasje terugbrengen.

Snel en precies

Goede website, juiste informatie. Prima product Snelle levering volgens afspraak.

Snel geleverd en geen gedoe

Snel geleverd en geen gedoe

Snelle levering door team Roosendaal.

Snelle levering door team Roosendaal. Vond alleen een probleem bij mijn account om de aanhef, welke ontbrak, in te vullen. Maar na telefonische ondersteuning lukte dat. Toen kon ik eindelijk verder met de bestelling.

Perfecte service en adviezen van Sandra�

Perfecte service en adviezen van Sandra in het Goes filiaal. De kleding die niet in de winkel voorradig was werd twee dagen later al met DHL geleverd. Top service!

Prettige winkel en snelle webshop

In de winkel vriendelijk en behulpzame medewerkers. Leuk assortiment

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg