Super leuke blouse !

Super leuke blouse besteld en is goede kwaliteit, verzending was ook vlot

Goede service en prettige communicatie

Goede service en prettige communicatie. Er ontbrak iets bij mijn bestelling. Werd gelijk nagestuurd met een kaartje erbij.

Geweldig site

Geweldig site, en zeer correct Zeer snel, manier van handelen was ook zeer goed

Fijne webshop mooie kleding

Fijne webshop mooie kleding Mooie merken

Niks aan te merken op Bomont.nl

Niks aan te merken op Bomont.nl. Duidelijke communicatie en tijdige levering. Stop alleen met zaken doen met Afterpay en ga over naar Klarna. Afterpay berekent incassokosten bij een eerste herinnering, wat wettelijk niet mag en bovendien enorm klantonvriendelijk is. Bellen en mailen heeft bij dit bedrijf (Afterpay) geen zin. Ik ben niet de enige hierin. Ik raad jullie aan om de reviews op Trustpilot te lezen.

Snelle levering en super leuke sweater!

Leuk sweater , snelle levering en gemakkelijk te bestellen. Alles is eigenlijk prima

Gezellige winkel....

Gezellige winkel.....online snelle service.....alleen jammer als je wat gekocht hebt......dat je dan weer een berichtje krijg van: we hebben je gemist de laatste tijd....beetje vervelend

Ruim assortiment voor iedereen

Ruim assortiment voor iedereen, eenvoudig te bestellen via de website, snelle service. De DHL bezorging zou iets vlotter kunnen.

Snelle levering, tevreden over de bestelde kleding. Alleen jammer dat het niet mogelijk is bij de bestelling aan te geven dat ik de bestelling af zou willen halen in de winkel. Er wordt nu door het vervoersbedrijf een duur pakket in de tuin gelegd omdat het niet snel genoeg mogelijk was aan te geven bij het vervoersbedrijf waar het pakket neergelegd zou moeten worden.

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

Snelle en accurate levering.

Snelle en accurate levering.

Wacht nog steeds op mijn artikel wat ik�

Wacht nog steeds op mijn artikel wat ik geruime heb!!!

Scherpe prijs en snel geleverd

Jack besteld dat volgens de importeur niet meer leverbaar was .. Bomont had het nog in mijn maat, voor een scherpe prijs en leverde nog snel ook .. prima (web)shop!

Altijd top service� en heel behulpzaam�

Altijd top service� en heel behulpzaam en vriendelijk

De bestelde blouse was te groot maar

De bestelde blouse was te groot, op maandag heb ik hem retour gestuurd en de vrijdag erna had ik een kleinere maat in huis. De blouse is mooi, fijn stof en goede pasvorm. Blij mee!

Service was erg goed

Service was erg goed. Bestelling snel ontvangen. Erg jammer dat je bij een retour moet betalen�

Hele fijne site en juiste informatie

Hele fijne site en juiste informatie

Goede levering

Snelle levering. Zeer tevreden

Twee superleuke mokken ontvangen en�

Twee superleuke mokken ontvangen en snelle levering, maar ik vind het onnodig de ene dag de ene mok en de andere dag de andere mok bezorgd te krijgen en in veel te grote verpakkingen en veel te veel verpakkingsmateriaal .

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop. Goede bezorging.

Kleding aankoop in filiaal Domburg

In filiaal Domburg ondermeer 1 PME Legend jeans gekocht voor mijn man en leuk & goed geholpen door filiaalmanager, prima dus! Een 2de exact hetzelfde type PME jeans moest online besteld worden en werd na 2 dagen thuis bezorgd, snelle levertijd dus, ook prima! Helaas bleek er in exact dezelfde jeans/maat in de taille een verschil van 8(!!)cm te zitten. Via filiaal Domburg naar Etten-Leur (dichtstbijzijnde filiaal woonplaats) laten bellen en daar 2 dezelfde jeans apart laten leggen. Gelukkig bleek 1 van de 2 exact het zelfde type jeans "redelijk" in de buurt van juiste afmeting tailleband te zitten maar de 2de jeans was ook veel smaller (min. 6/7 (!!)cm). Misschien handig om leverancier PME jeans hierover in te lichten? In Etten-Leur ook prima geholpen door een vriendelijke jongedame, een 2de dame die de eerder genoemde juffrouw kwam assisteren bij bon-invoer in systeem nam helaas niet de moeite om mij aan te kijken & �cht naar "het issue" te luisteren van de grote verschillen in tailleband van de broeken. Kort samengevat, ben heel tevreden over Bomont, het personeel & collectie. Blijf scherp en klantvriendelijk!

Aankoop

Prima verzorgd van aankoop tot bezorging

Afhandeling verliep snel en accuraat

Afhandeling verliep snel en accuraat

Tafel 1e keer schade

Tafel 1e keer schade, daarna wel goede geleverd. Goed opgelost.

Snelle, correcte levering

Anodeweg 62