Hele fijne winkel

Hele fijne winkel. Als je problemen hebt lossen hun die netjes op. Ook hele mooie dames collectie ik slaag daar elke keer. Complimenten aan de mensen die daar werken.

Snel geleverd zonder kosten

Snel geleverd zonder kosten

Goede service!

Goede service!

Opmerking

De bestelling is op tijd geleverd en het is een mooi shirt. Precies zoals op de foto, dus lof. Het enige wat ik erg vervelend vind en dat las ik pas later, dat je moet betalen, als je het artikel terug stuurt. Als ik dat eerder had gelezen, had ik niks bij jullie besteld, dat is tegen mijn principes. Dus als retourneren, niet gratis is, bestel ik niets meer bij Bomont.

Wat een vriendelijke mensen printer�

Wat een vriendelijke mensen printer kapot voor retourlabel netjes uitleggen hoe je te werk moet gaan!! Mooi kleding nu ook dichter bij huis in Den Bosch, misschien ooit nog in Roermond....prettige sfeer online en zeker in de winkels!!

Blouse besteld maar stof was totaal�

Blouse besteld maar stof was totaal anders als verwacht. Wacht nog op m'n geld terug.

De blazer voldeed precies aan mijn�

De blazer voldeed precies aan mijn verwachting. Heel positief dat de verpakking geen doos maar gerecycled plastic was. Gewoon goed.

elle levering zorgvuldig verpakt

elle levering zorgvuldig verpakt , goede kwaliteit

Altijd vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeel. Goed advies en niets is teveel

Snelle levering. Helaas paste het jasje niet goed. Retour ging prima

Zonder problemen voor de eerste keer�

Zonder problemen voor de eerste keer een artikel moeten ruilen, wat snel en zorgvuldig werd opgelost. Ben zeer tevreden omtrent mijn online bestellingen bij Bomont: mooie collecties en keurige levering.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Heel blij met de s�persnelle levering! Ook het omruilen voor een andere maat ging razendsnel! Heel fijn!

top duim omhoog!!

top duim omhoog!!

Erg leuk altijd als we in ons stulpje�

Erg leuk altijd als we in ons stulpje zijn in Zoutelande gaan we even shoppen bij Bomont.??

Ik heb een Zuss rok in de uitverkoop�

Ik heb een Zuss rok in de uitverkoop gekocht. Ik had dezelfde rok, maar helaas waren daar onherstelbare vlekken in gekomen. De nu gekochte rok is een stuk valer dan de oude rok. Waarschijnlijk het hele seizoen in de zon gehangen. Jammer, maar ja.

Zoals altijd prima

Zoals altijd: een prima product voor een goed prijs. Levering ok�

snelle levering van mijn bestelling

snelle levering van mijn bestelling, zonder verzendkosten! top!

De website van Bomont is makkelijk�

De website van Bomont is makkelijk ingericht en je hebt dus snel iets leuks gevonden. Bestellen gaat gemakkelijk en er wordt snel geleverd. Kwaliteit van de geleverde producten is heel goed als ook de service.

Keurig en snel bezorgd.

Keurig en snel bezorgd.

Top geregeld

In een winkel was de blouse die ik graag wilde hebben, niet in mijn maat verkrijgbaar, ook kon deze volgens de winkelier niet besteld worden. Bij toeval kwam ik bij Bomont terecht , ook mijn maat ! Voor het eerst besteld, keurig netjes afgeleverd, met een vriendelijk kaartje met dank voor de aankoop en heel veel plezier ervan. Ik zal zeker meer kijken op deze site, zeer te vreeden Vriendelijke groet, M.Boonstra

Snelle levering, product naar wens

Netjes verpakt in goede staat mijn�

Netjes verpakt in goede staat mijn blouse ontvangen. Fijne website!

gewoon goed

Goed assortiment, veel keuze. Snelle verzending. gewoon goed!

Helemaal tevreden.

Snelle levering, mogelijkheid tot verschuiven van leveringstijdstip, goed verpakt, blouse was naar verwachting, top dus!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg