Zoals altijd goed,snel en goede�

Zoals altijd goed,snel en goede kwaliteit kleding.

De bestelling was snel geleverd

De bestelling was snel geleverd, alleen helaas moet ik deze retourneren. Mijn opmerking is dat ik het retour proces niet klantvriendelijk vind, om via DHL een retour etiket aan te moeten maken, het is vrij omslachtig. Het is bij de meeste websites dat het retourlabel bij de bestelling wordt geleverd dit is zoveel makkelijker.

Bedankt voor de snelle service!

Bedankt voor de snelle service!

Het is altijd prettig om geheel�

Het is altijd prettig om geheel vrijblijvend rond te kunnen lopen, en bijna altijd ga ik met iets gezelligs terug naar Maarssen. Jammer genoeg is er geen Bomont in de buurt van Utrecht.

Alles is prima en vlot verlopen

Alles is prima en vlot verlopen. Ik kom nog een keertje terug bij jullie

Super service!

Super tevreden !

Had al ervaring met de artikelen in de winkel maar de on-line service is ons ook bevallen

Prima alles klopt

Prima alles klopt

Fijn bedrijf

Voor de eerste keer hier iets online besteld daar het in de winkel niet meer beschikbaar was. Goede, gemakkelijke site, bestelling snel bezorgd.

Herencotrui Vanguard

Snelle bezorging, mooie trui!

Eerste bestelling

Eerste keer hier besteld .had nog nooit van bomont gehoord. Kwam puur toevallig op hun website ..besteld en snel verzonden netjes bericht ervan en netjes ontvangen .

Na 1 dag al geleverd

Na 1 dag al geleverd. Super service.Netjes verpakt. Zeer tevreden over het product.

ALLES OK

ALLES OK ZOALS GEWOONLIJK

Schnell verschickt.

Schnell verschickt. Gute Angebote. Tolle Ware.

Snelle bezorging en fijn aan huis

Snelle bezorging en fijn aan huis. Hoef ik er niet op uit. Prima geregeld

Alles wordt keurig ingepakt en�

Alles wordt keurig ingepakt en afgeleverd, enige nadeel vind ik dat als je een grote bestelling plaatst, dit in meerdere pakketten wordt geleverd verdeeld over meerdere dagen. Ik zou liever alles in ��n keer willen ontvangen zodra het compleet is. Vandaar de keuze voor 1 ster minder.

Snel goed verpakt verzonden!

Snel goed verpakt verzonden!

Had in Sluis in de winkel gezien

Had in Sluis in de winkel gezien, mijn maat was er niet bij, de verkoopster zei na op de computer te hebben gekeken dat het wel online te kopen was. Dus dat hebben we gedaan en alles is zeer vlot afgehandeld. Eerlijk gezegd vind ik het prettiger om de kleren te zien in een winkel en te kopen vind het moeilijk om mijn keuze online te maken.

Prima levering

Prima levering, zeer snel,geen klachten.

Levering was snel en goed

Levering was snel en goed, helaas was de blouse in maar XL niet breed en lang genoeg. Dus teruggestuurd. Veel stappen voor retour zoals printen, DHL punt zoeken en dan ook nog retour kosten betalen. Dat zijn minpunten.

Wij vinden het super dat ook de�

Wij vinden het super dat ook de Belgische klanten bij jullie kunnen bestellen! Alles verloopt prima en snel wij zijn heel tevreden! Altijd mooie collectie voor ieder wat wils!

Top kwaliteit en snel geleverd

Top kwaliteit en snel geleverd

Keurig op tijd bezorgd. De kleding was netjes en met zorg ingepakt. Leuk dat er een kaartje bij zit.

Keurig op tijd bezorgd.

Snelle levering en mooie lage prijzen�

Snelle levering en mooie lage prijzen in de sale

Snelle levering en fijne kleren

Snelle levering en fijne kleren