Duurt heel lang voordat geld�

Duurt heel lang voordat geld teruggestort is Vorige week zaterdag iets retour gedaan Bericht gekregen dat binnen is maar nog steeds niet het geld terug gestort Ook in app niet aangegeven dat we retour was Inmiddels bericht gekregen hoe het zit dus super ??

Super en snel geleverd

Super en snel geleverd

Pakket bezorgd in de tuin!!

Het is jammer dat de pakketbezorger van DHL het pakketje in de tuin gelegd had en nog wel in de regen!! En dan krijg je een mailtje dat het pakketje bij mij bezorgd is!! Voor hetzelfde geld is het pakketje door iemand weggehaald uit de tuin je kon het zo zien liggen!! Dat vind ik jammer. Over Bomont ben ik verder wel tevreden.

Super snelle service en bezorging

Super snelle service en bezorging. Netjes ingepakt/verzorgd. Bedankt hiervoor!

Prima product/op tijd .

Prima product/op tijd . Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en zeer tevreden

supersnel geleverd en de kleding is van een goede kwaliteit

Online of in de winkel

Ik heb vanwege de corona maatregelen /lock down maar eens een bestelling online geplaatst, het ging super makelijk van het zoeken naar je wensen tot het plaatsen en betalen van de bestelling. Nu had ik deze bestelling op woensdagavond geplaatst en heb hem pas de andere week op vrijdag in de namiddag ontvangen van DHL, dat is dus 8 dagen dat het nodig had om tot mij te worden ontvangen. Het was maar 1 item maar dat zet me wel aan het twijfelen om ooit meerdere items online te bestellen. Hoe lang zou het dan wel niet duren? Maar bij het uitpakken van m'n bestelling was ik gelijk weer om, wat een kwaliteit producten hebben jullie toch. Ik doe al jaren bij jullie kopen en de kleuren zijn nog steeds stik mooi. de keuze die jullie voor mannenkleding hebben is enorm groot + de merkkleding is niet zomaar overal te koop. Bomont is echt mijn favoriete winkel, de webshop kan nog wel een beetje ondersteuning gebruiken als het op het klaarmaken en verzenden aan komt, daarom deze 4 ? van mij.

Goede service en snelle afhandeling

Artikel werden snel bezorgd

Artikel werden snel bezorgd. Keurig verpakt en duidelijk beschreven als je h� artikel terug moet sturen. ( wat gelukkig niet nodig was). Fijne onlinewinkel .

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Wat ik heb gekocht was van goede kwaliteit.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Uitstekende service een mooie web site�

Uitstekende service een mooie web site gewoon mijn winkel!!

Ben heel tevreden ben goed en snel�

Ben heel tevreden ben goed en snel geholpen ik ga zeker meer bestellen bij jullie of in de winkel kopen

Broek besteld en teruggestuurd keurig�

Broek besteld en teruggestuurd keurig afgehandeld

Ben erg tevreden met de topjesvan merk�

Ben erg tevreden met de topjesvan merk enjoy.

leuke kleding besteld en super vlug in�

leuke kleding besteld en super vlug in huis

Zoals altijd prima verzorgd.

Zoals altijd prima verzorgd.

Een hele fijne winkel

Een hele fijne winkel, vriendelijke medewerksters prima spullen en prima service. helaas ben ik voller geworden ,zou zo graag wat grotere maten zien . xxl of maat 48.

Hele fijne jas

Hele fijne jas. Zacht soepel en warm!

Ben heel tevreden.

Ben heel tevreden.

Altijd fijn om bij Bomont te shoppen

Altijd fijn om bij Bomont te shoppen! Het liefste live :-) maar online ook Top!

Ik vind Boment een hele fijne winkel en�

Ik vind Bomont een hele fijne winkel en op de website is het uitstekend geregeld. Wat geen goede maat is heb ik heel makkelijk terug kunnen brengen in de winkel in Den Bosch. Alles netjes en vriendelijk geregeld. Fijne winkel met heel veel keus en mooie dingen. Een aanwinst voor Den Bosch. met vr.groet Willy de Vaal

Alles perfect en snelle levering ??

Alles perfect en snelle levering ??

Mooi product, snelle levering!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit