Snel en goed en geen bezorgkosten�

Snel en goed en geen bezorgkosten betalen is ook heel fijn ????

Gewoon dikke prima

Gewoon dikke prima, bestelling snel in huis.

Bestelling correct afgehandeld

Bestelling correct afgehandeld, snelle levering!

Alles puik in orde�kwaliteit ben ik�puik in orde

Alles puik in orde�kwaliteit ben ik zeer tevreden over.snelheid, goede verpakking :puik in orde.als jullie ook nog de leruggezonden coltrui terug betalen kan ik zodra ik weer iets nodig heb bij jullie terugkomen.Hans cammans

Snelle levering, goed materiaal en prijs kwaliteit verhouding goed.

Snelle levering!

Snelle levering!

Persoonlijke benadering

Mooi vestje ... leuk contact ... snelle levering...zeer tevreden...!!

Altijd snelle levering van mijn�

Altijd snelle levering van mijn bestelling, En mooie producten

Super snelle levering

Super snelle levering

Aanrader

Klantvriendelijk en snelle levering van je favoriete aankopen

Snelle service. Gratis bezorgd. Retourneren vind ik wel een gedoe. Heb geen printer en het is de bedoeling dat je je eigen etiket uitprint en naar een DHL punt brengt wat wij in onze plaats niet hebben.

Retourentransparenz 'buitenlande'

Ich �rgere mich massiv dar�ber, wie kompliziert f�r mich aus Deutschland eine Retoure zu handhaben ist. Label erstellen? Fehlanzeige? Nur f�r NL und B - Warum??? Kostenangabe? Fehlanzeige. Ich muss ein Paket zum normalen Preis zur�cksenden, obwohl die Ware falsch war. Ohnehin ist alles nur auf Niederl�ndisch, was in gesch�ftlichen Details garnicht geht, wenn man internationale Kunden bedient. Hier sollte englisch der Mindeststandart sein. Dieses Gesch�ftsgebaren wirkt arrogant.

Goeie vriendelijke snelle service.

Goeie vriendelijke snelle service.

Superleuke winkel,heel veel keus

Superleuke winkel,heel veel keus. Perfecte service. Voor mij een favoriet.

snelle levering ondanks de drukte.

snelle levering ondanks de drukte.

Hele fijne zaak

Mooie grote collectie ,voor elk wat wils Ook mooie kadootjes ed Goed personeel in de winkels Online snelle gratis levering en snelle terugbetaling De meeste winkels zijn erg mooi.Alleen de winkel in zoutelande is rommelig en te vol

super snel en een mooi jurkje

super snel en een mooi jurkje

prima en dat in deze rare tijden�

prima en dat in deze rare tijden ,sterkte en een gezond ,gelukkig 2022

broeken Geisha

Na eerste bestelling van sjaal, die perfect was verlopen, vandaar mijn vertrouwen om 2e bestelling te plaatsen met kledij. Heb 2 broeken van Geisha besteld en ze zitten heerlijk. Krijg ook complimenten ermee, zalig. Bedankt. Tot de volgende keer.

Jammer

Jammer, dat aan het inpakken weinig zorg wordt besteed. Trui gekocht, los in plastic zak verzonden. Eerder al gehad met een jas, zo in een plastic zak gestopt. Verpakking was stuk en de jas beschadigd. Dit is echt zonde. Als ik Bomont een tip mag geven. Besteed Iets meer aandacht aan verzending.

Top service, snelle levering en leuke aanbiedingen

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, snel en goed geleverd

Snelle levering van bestelde product.

Snelle levering van bestelde product. Zeer klantvriendelijk telefonisch en daarna per mail te woord gestaan door klantenservice.

Snelle levering de jassen zagen er precies uit als op de website, en ze passen precies zeer tevreden ook het lieve kaartje wat er bijzat van een medewerker van de winkel,als bedankje voor de aankoop

Supersnelle service

Supersnelle service, mijn aankoop was precies wat ik er van had verwacht. Voor herhaling vatbaar!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg