Snelle levering van bestelde product.

Snelle levering van bestelde product. Zeer klantvriendelijk telefonisch en daarna per mail te woord gestaan door klantenservice.

Snelle levering de jassen zagen er precies uit als op de website, en ze passen precies zeer tevreden ook het lieve kaartje wat er bijzat van een medewerker van de winkel,als bedankje voor de aankoop

Supersnelle service

Supersnelle service, mijn aankoop was precies wat ik er van had verwacht. Voor herhaling vatbaar!

Snelle net levering

Snelle net levering, ik ben er erg blij mee

perfect

perfect en snelle levering

Snelle levering, en in goede staat verzonden.

super goed

super goed!!

Levering

Snelle levering en service.

Snelle & keurige service.

Snelle & keurige service.

Heb vandaag pakket ontvangen!

Heb vandaag pakket ontvangen! Deze was heel slordig, een stuk van het bestelde item hing buiten de verpakking. Deze was met veel tape dicht geplakt Dit ben ik absoluut niet gewend van Bomont. Volgens het persoonlijke kaartje, is het met liefde ingepakt�

Verschillende pakketten, zelf retour etiket aanvragen en printen, bankgegevens invullen

Ik had een vrij grote bestelling, 7 stuks, kwam in allemaal verschillende zakken, wel 5 pakketten van allerlei verschillende locaties. Vervelend dat je zelf retourbon moet aanvragen en printen. Ook vervelend dat je je bankgegevens weer moet invullen, toch gewoon aut. terugstorten waar je het van betaald hebt.

Mooie kleding van goede kwaliteit en�

Mooie kleding van goede kwaliteit en voor een redelijke prijs. Pasvorm perfect!

Heel mooi echter maat S was te groot xs�

Heel mooi echter maat S was te groot xs was uitverkocht..2 artikelen niet geleerd.. misschien te druk..bestel graag nog een keer!

Bomont

Bomont, altijd leuke kleding en voor elk wat wils. Goede vlotte afhandeling!! Ik ben een tevreden klant!

Leuke kleding

Leuke kleding, snelle levering!

Leuke winkels en prima webshop!

Leuke winkels! Webshop ook prima geregeld en erg duidelijk! Snel geleverd en netjes verpakt! Ook de betaalmogelijkheden prima en retouren ook snel verwerkt! Voor leuke kleding en cadeautjes zeker hier eens kijken!

Goede service en snel bezorging Communicatie goed verlopen

Goede service snelle levering zeer�

Goede service snelle levering zeer tevreden

Bij Bomont shop je blijmoedig rond

Klantgericht, modieus, prima online shop, ruime keuze

Helaas was de bestelde jas te groot

Helaas was de bestelde jas te groot. Een kleinere maat niet meer leverbaar. Complimenten voor snelle toezending. Na retournering van de jas is het aankoopbedrag ook snel teruggestort.

jammer dat de levering erg lang duurde�

jammer dat de levering erg lang duurde maar dat had waarschijnlijk te maken met de feestdagen.

Mooi verpakt snel ontvangen duidelijke�

Mooi verpakt snel ontvangen duidelijke communicatie

Nog steeds niets ontvangen en niets�

Nog steeds niets ontvangen en niets gehoord

Snelle levering in de decembermaand!Sn

Snelle levering in de decembermaand!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Ga meer hier gaat bestellen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg