Uitstekende service

Uitstekende service Ik had een paar maal een vraag aan Bomont. Dit deed ik via de mail. Het antwoord kwam telkens heel snel en was altijd afdoende. Daarnaast doet men alle moeite om je te helpen en men is daarbij vriendelijk en beleefd.

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Of ik nu in de winkel in Zoutelande ben�

Of ik nu in de winkel in Zoutelande ben of jullie versturen het naar Friesland het is altijd top

Ik ben heel blij met mijn online�

Ik ben heel blij met mijn online aankoop bij Bomont. Zelfs in deze drukke tijd werd mijn bestelling binnen 3 dagen geleverd. Mijn bestelling is echt zoals hij werd afgebeeld en besproken. Alleen jammer dat de 5 euro korting niet verrekend kon worden.

Tommy jas

Hele gave jas besteld! Zeer tevreden over betaalopties en snelle levering.

Vlot, netjes verpakt. Prima zoals altijd??

Ditmaal was ik niet zo tevreden

Ditmaal was ik niet zo tevreden. Allereerst gingen de pakjes moeilijk open, de zakjes gingen kapot waardoor terug sturen lastig was. Beide shirts waren veel te groot terwijl ik toch mijn normale maat besteld had. Op de site was niet vermeld dat de shirts royaal uitvielen.

Alles prima gegaan.

Alles prima gegaan.

Alles wat besteld is is netjes geleverd

Alles wat besteld is is netjes geleverd

Gaatjes

Heel tevreden met de trui, maar er zaten 2 gaatjes in�.. nog wel op het voorpand�.

Keurig ingepakt

Keurig ingepakt. Fijn vest en fijne trui!

Heb mijn bestelling nog steeds niet�

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Mooie kleding snel verstuurd en goed�

Mooie kleding snel verstuurd en goed verpakt

Producten zijn goed

Producten zijn goed. Op tijd geleverd. Communicatie hierover was prima

Goede website en�

Goede website en selectiemmogelijkheden, snelle verzending,

Topservice

Topservice, en erg klantvriendelijk!!

Super service

Super service, mooie producten.

Snelle levering en mooi email-service

Goed geregeld

Goed geregeld, jammer dat de items niet paste

Mooie trui van PME gekocht alleen�

Mooie trui van PME gekocht alleen jammer dat hij twee dagen later �30 was afgeprijsd in de sale

ik heb mijn blouse nog niet ontvangen�

ik heb mijn blouse nog niet ontvangen bij DHL gaat het niet zoals gewenst

Jammer ken Bomont winkels goed echter�

Jammer ken Bomont winkels goed echter had een vest besteld via de website volgens omschrijving mijn vest wat ik zocht. Snelle levering wat schetst mijn verbazing zelfde naam maar totaal ander vest. Jammer moet echter wel erbij zeggen dat klantenservice alles snel heeft geregeld en wacht nu alleen nog op de terug betaling. Maar had liever mijn vest gehad dat er bij mijn contact met klantenservice er niet meer was. Durf nu geen ander via de website te bestellen omdat de foto's anders blijken te zijn met wel dezelfde naam en ook andere beschrijving over hoe het vest eruit ziet. Misschien iets om eens te controleren. Groet Frank

Met aandacht verzorgd

Vlot geleverd. Goed verpakt en leuk om te zien welk team het heeft verzorgd. Het was in dit geval het team uit Zoutelande. Altijd goed daar.

Pakjes kwamen niet in volgorde van�

Pakjes kwamen niet in volgorde van bestelling. De eerste bestelling kwam als laatste aan ( etten-leur ), na 5 dagen. En als je de retouren niet naar de winkel kan brengen door een lockdown, zouden de verzendkosten voor een retour gratis moeten zijn. Ook heel onhandig dat er geen retoursticker bij zit.

Is snel geleverd en houden je op de�

Is snel geleverd en houden je op de hoogte van je bestelling ben zeer tevreden.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg