Super tevreden

Snel bezorgd Super tevreden

Verzending is prima

Verzending is prima, blouse viel kleiner uit, retourneren kost geld, vind ik jammer.

Goede zaak met ruime keuze in allerlei�

Goede zaak met ruime keuze in allerlei prijssegmenten en een uitstekende service!

Had een kadobon online besteld

Had een kadobon online besteld. Normaal leuk ingepakt . Nu enkel een envelopje, dit viel tegen�.zeker daar het voor Kerst was,..

De kleding was zeer snel geleverd en met een leuk persoonlijk kaartje erbij.

De kleding was zeer snel geleverd en met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Echt een top service.

Snel en goed geleverd !

Snel en goed geleverd !

In de week voor kerst netjes op tijd�

In de week voor kerst netjes op tijd geleverd! Tevreden!

3 artikelen besteld

3 artikelen besteld, 1 geleverd, 1 achteraf niet leverbaar en 1 niets meer van vernomen.

Blij dat wij bomont hier in middelburg hebben

Blij dat wij bomont hier in middelburg hebben ,,leuke kleding ,,en ook voor je huis leuke dingen,hele mooie winkel ,,loop er graag binnen

Ontzettend mooie jas gekocht

Ontzettend mooie jas gekocht. Op de website werd een advies gegeven over de maat. Die was perfect! Jas werd keurig op tijd geleverd!

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen� Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen Ik ben benieuwd wanneer ze beledigd krijg schrijven vervelend h�

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen geen idee waar het blijft Ik heb er over gebeld maar ik heb nog steeds niks Hoe is het mogelijk wat is

Coltrui bomont werd met zwarte vlekken�

Coltrui bomont werd met zwarte vlekken bezorgd, dus direct retour

Netjes ingepakt en snel geleverd met�

Netjes ingepakt en snel geleverd met een persoonlijke boodschap1

Goede klantenservice!

Goede klantenservice!! Uitstekend geholpen met enkele vragen

Ondanks kort voor de feestdagen besteld�

Ondanks kort voor de feestdagen besteld toch op tijd bezorgd. Goede service.

Op zaterdag 18 december op advies in de�

Op zaterdag 18 december op advies in de winkel een trui online besteld en op maandag 27 december nog. Iet geleverd. Hulde aan DHL !

Fijne zaak

Fijne zaak, mooie kleding, snelle levering en een prima service

Prima om te winkelen via de website�

Prima om te winkelen via de website veel aanbod mooie merken snelle service??

Ik heb een kinderjas besteld en ik heb�

Ik heb een kinderjas besteld en ik heb hem inmiddels binnen, mooie jas, m�n dochter is er heel blij mee!

Ja een trui besteld voor 100 euro en 2�

Ja een trui besteld voor 100 euro en 2 dagen later zit er ineens 30% korting op! Wel beetje gek!!!

Ik ben erg blij met de aankoop

Ik ben erg blij met de aankoop. De levering was snel en mooi ingepakt. Ik kom zeker terug!

Top bedrijf !!!!!

Top bedrijf !!!!!

Het Schirt had ik al een paar dage in�

Het Schirt had ik al een paar dage in huis was aan het kijken voor een tweede in andere kleur toen ik zag dat het 20 euro afgeprijsd was wat ik erg veel vond heb toen gebeld naar klanten service en verteld en die boden gelijk aan om hart verschil terug te storten als ik het schirt behield zo is het netjes opgelost prima Kitty Hommerson

Top bedrijf!

Snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit. Aanrader!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg