Top bedrijf!

Snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit. Aanrader!

Het was een retourtje

Het was een retourtje, snel en keurig afgehandeld

Maatvoering en sale artikelen.

Jammer dat sale artikelen na bestelling ineens niet meer leverbaar zijn. De maattabel is niet altijd te vertrouwen en het zou fijn zijn dat per merk/artikel vermeld wordt hoe de kleding valt. Bijvoorbeeld valt klein, normaal, gemiddeld of model draagt maat 38.

Supersnelle levering top!

Supersnelle levering top!

Zijn blij met de aankoop

Zijn blij met de aankoop. Snelle service.

Prima service en snel geregeld

Prima service en snel geregeld

Leuke kleding

Snelle bezorging en leuke kleding van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Ik koop de trui met korting op 14�

Ik koop de trui met korting op 14 december voor �71,96 en zie dat hij 2 dagen later is afgeprijsd voor �53,97, is wel ***lig toch

Helemaal goed geen klachten ga zo door

Helemaal goed geen klachten ga zo door

Helaas was het doosje waar Parfum in�

Helaas was het doosje waar Parfum in zat kapot jammer als je het kado moet doen voor de rest tevreden

Webshop is duidelijk en zeer�

Webshop is duidelijk en zeer overzichtelijk, ontvangst pakket snel.

Ik ben heel tevreden over de levering�

Ik ben heel tevreden over de levering van de jas. En de levering was snel.

Nette prijzen snelle levering.

Nette prijzen snelle levering. 60 dagen retour ook erg klantvriendelijk

Zwarte pantalon van Yaya

Zwarte pantalon van Yaya gekocht. Keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Echt hele leuke trui

Echt hele leuke trui! Blij mee!

Snelle verzending

Snelle verzending , mooi vest

Bestelling snel ontvangen Mooi product.

Bestelling snel ontvangen Mooi product.

Blijde klant

Blijde klant, ben zeer tevreden mooie blouse en zeer snelle levering.

Mooie broek

Mooie broek, snelle verzending

snel geleverd goede pasvorm

snel geleverd goede pasvorm

Goed verpakt Snel geleverd

Goed verpakt Snel geleverd Precies wat ik had verwacht

Snelle levering en prima verpakt

Snelle levering en prima verpakt. Helemaal blij mee

Prachtige heren trui.

Prachtige heren trui. Mooie kwaliteit, lekker warm maar toch niet te dik. Eerder al 1 gekocht en nu nog een andere kleur erbij gekocht

Top winkel !

Ik ben altijd super helemaal blij met shoppen bij bomont ! ??

Wordt vriendelijk geholpen

Wordt vriendelijk geholpen, alles snel afgeleverd. Top

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg