In de winkel zag ik een prachtige�

In de winkel zag ik een prachtige pliss� rok. Helaas was een bij passend truitje uitverkocht dus ging ik teleurgesteld huiswaarts. Daar bedacht ik me online te shoppen bij Bomont. Wat een feest.....pliss� rok en truitje waren leverbaar....en ook nog met korting. 2 dagen later had ik het beiden in huis. Netjes, snel en correct bezorgd. Laat de kerstdagen maar komen!! Alle lof voor Bomont.

Niet wat je denkt dat het is

Levering keurig op tijd, snel maar artikel oogt op site anders en beter dan in het echt

Mooi product

Mooi product. Goed op tijd bezorgd

Snelle levering en netjes ingepakt�

Snelle levering en netjes ingepakt afgeleverd! Top!

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, jammer dat ��n bestelling in 3 pakketjes kwam. Retour is ook netjes verwerkt

Fijne service, mooie website, snel bezorgd

Mooie, duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Bestelling is snel bezorgd. Extra leuk: een kaart waarop staat aangegeven vanuit welke winkel het product is verstuurd en door wie het is ingepakt.

Prima! Snelle levering. 1 item was niet meer op voorraad dus is geannuleerd. Kreeg per mail excuses en waardebon van �5 op een volgende aankoop. Erg netjes.

Snelle en accurate levering.

Snelle en accurate levering.

Dank je wel voor de snelle levering

Dank je wel voor de snelle levering! Het windlicht was mooi stevig ingepakt. Fijne feestdagen! Vrgr Marit

Prima en snelle bezorging zelfs voor de�

Prima en snelle bezorging zelfs voor de feestdagen

Fijne winkel

Fijne winkel. What you see is what you get. Netjes en op tijd geleverd. Retourneren ook prima.

Prima webshop

Prima webshop. Snel en gemakkelijk zoeken met veel filters. Afhandeling betrouwbaar snel en accuraat

Prima!! Prachtige webshop, heel veel keus, goede kwaliteit van de producten en een hele goede service!!!! Een aanrader!!!!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Netjes bij de buren afgeleverd zoals ik gevraagd had . Een kaartje erbij met een persoonlijke noot erop van wie mijn levering ingepakt had ! Leuk !

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

Goede nette en verzorgde winkels om te�

Goede nette en verzorgde winkels om te shoppen. Goede en prima kwaliteitskleding wat aanbod-prijs betreft. Verkoopt de kleding die aan de seizoenen van het jaar zijn aangepast.

Had een klein foutje in een sjaal,maar�

Had een klein foutje in een sjaal,maar is netjes op gelost

Zoals altijd prima

Zoals altijd prima

Blij met sjaal

Blij met sjaal. Snelle levering

Heerlijke spencer

Heerlijke spencer, mooie kwaliteit

Alles gladjes verlopen

Alles gladjes verlopen. Hele snelle levering

Levering snel

Levering snel, trui zat echter zonder verdere verpakking gewoon in de buitenste zak. En de trui bevatte een stuk op de rug dat leek op gat dat was getracht weer dicht te maken dan wel een hele flinke weeffout. Trui teruggestuurd.

Snel en keurig verpakt geleverd

Snel en keurig verpakt geleverd

Ik vind het prettig om bij Bomont�

Ik vind het prettig om bij Bomont online te bestellen kleding is van goede kwaliteit en wordt snel geleverd je kan kiezen voor achteraf betalen en retourneren is geen probleem en je hebt je geld binnen een paar dagen weer op je rekening staan

Een goede zaak!

Een goede zaak!