Een goede en snelle service en�

Een goede en snelle service en levering. En dat in corona tijd. Ik kom snel terug.

Mooie jas besteld die snel is geleverd

Mooie jas besteld die snel is geleverd. De mouwen waren helaas te kort dus retour gestuurd. Het werd allemaal heel snel afgehandeld, top!

Alles altijd keurig ingepakt

Alles altijd keurig ingepakt, en een vlotte levering

Tevreden over service en over het�

Tevreden over service en over het product.

Ruim assortiment. Mooie merken en snelle levering

Snelle levering. Keurig verpakt. Mooi artikel. Zoals verwacht

All went fine

All went fine, customer center took great care. Only delivery took a bit long around 6 days, but it is Christmas time and forwarders have a lot of work. I can recommend Bomont. If I am close to a store I always take a lokk around in the store. Nice ambient. Nice people.

Wat ik besteld had

Wat ik besteld had, werd vlot thuisbezorgd en was compleet

netjes ingepakt,op tijd bezorgd en�

netjes ingepakt,op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Goede service. Mijn bestelling was binnen enkele dagen geleverd. De maat klopt. Ik ben dus tevreden.

Bestelling is zoek

Volgens mij is mijn bestelling al 2 weken zoek. Bomont en DHL weten ook niet waar de bestelling is. Ondertussen is de door mij bestelde jas niet meer op voorraad. Kon ik de jas niet cadeau geven op de dag dat dit gepland stond en wacht nog steeds af. Heel erg vervelend en dan druk ik mij nog gematigd uit.

Prachtige trui gekocht.

De trui die ik besteld had,was netjes ingepakt en werd snel geleverd.Er zat een kaart bij met dank voor de aankoop en handige informatie voor als ik m zou willen retourneren- wat ik niet doe! Heel mooie kwaliteit. De kleur verschilde iets van de foto,maar niet storend. Ben erg blij met mijn aankoop.

Bezorgkosten

Ik had twee producten besteld. Deze zijn apart verzonden en ik moest daardoor op twee momenten thuis zijn om de pakketjes in ontvangst te nemen. Dit had beter gecombineerd kunnen worden. Het ene pakketje kwam donderdag en de andere de volgende dag. Gelukkig werken we thuis. Maar brengt zo voor jullie wel meer kosten met zich mee.

Goede kwaliteit

Mooie pet, goede kwaliteit.

Op tijd geleverd, mooie producten

Op tijd geleverd, netjes verpakt, mooie kleding. Makkelijk retour te sturen.

Hallo ik heb online geshopt maar ik heb�

Hallo ik heb online geshopt maar ik heb nog steeds, mijn bestelling nog niet is al 8dagen geleden bij bnl zeggen ze bestelling is bezorgd maar is niet ,heb het doorgegeven aan bomont

Bestelling jas

Heel blij met mijn jas, uitstekende klantenservice!

Prima zaak met mooie spullen trui was�

Prima zaak met mooie spullen trui was zoals op foto snelle levering

Prima levering

Prima levering. De juiste artikelen op tijd binnen gekregen.

goede uitleg hoe ik moest handelen

goede uitleg hoe ik moest handelen

Super goed

Snelle levering, verrassend verpakt ! Zeker een aanrader!

Mooie trui voor een goede prijs

Mooie trui voor een goede prijs. Snel geleverd.

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel, uitgebreide collectie en veel merken. Snelle levering en klantvriendelijk!

Prima verzorging

Prima verzorging. Netjes ingepakt. Leuk kaartje van de sender!

Ja de poncho is van topkwaliteit

Ja de poncho is van topkwaliteit. Super te vreden . Juist de levering . Het pakje lag bij de buren over het hek gesmeten . Boost ?? maar van de kleding super tevreden ????????

Ben tevreden over de stipte levering

Ben tevreden over de stipte levering. Het was netjes in gepakt en in 2 maal geleverd maar alles is nu compleet. Dus alles is top, prima werk geleverd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg