Keurige levering!

Keurige levering!

Een broek van I Zen in Hilversum�

Een broek van I Zen in Hilversum gekocht. Omdat deze zo goed zit gezocht naar een tweede. Bomont heeft m. Niet twijfelen, kopen. Supersnelle levering en goed ingepakt. Absolute aanrader!!

Fijn dat jullie vragen hoe jullie het�

Fijn dat jullie vragen hoe jullie het gedaan hebben. Maar ik heb tot nu toe nog niks van jullie ontvangen. Duurt wel erg lang. Vraag me af waar mijn bestelling blijft . En of die �berhaupt nog wel komt. Vandaar 1 ster.

Deel van mijn bestelling is kwijt.

Deel van mijn bestelling is kwijt.

Fantastische service!

Fantastische service!! Alles netjes ingepakt wanneer je online besteld. In de winkel wordt je ook goed en fijn geholpen.

Helemal tevreden!

Helemal tevreden!! Van bestelling tot levering

Ik ben zeer tevreden over het product

Ik ben zeer tevreden over het product, de verzending , en het contact.

Het was de eerste keer dat ik wat�

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde bij Bomont, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles is naar wens verlopen.

Super tevreden met al mijn bestelde�

Super tevreden met al mijn bestelde artikelen

Afwikkeling

De trui werd netjes verpakt en snel verzonden.

H��l tevreden met de vlotte afwerking�

H��l tevreden met de vlotte afwerking en verzending van mijn aankoop. Ook de website is h��l overzichtelijk en een mooie keuze. Voor herhaling vatbaar.

Mijn bestelling is nooit aangekomen

Mijn bestelling is nooit aangekomen. DHL heeft het retour verzender gestuurd i.v.m. foutief adres. Ik heb het juiste adres aan jullie doorgeven, ik weet niet wat er fout aan is. Ik heb dit bij jullie gemeld per email. De volgende dag email van jullie terug ontvangen en daarna niets meer gehoord. Ik ben zeer ontevreden, helaas. En wat ook heel vreemd is....ik zie een naam bij deze review staan en dat is niet mijn naam. Hele vreemde toestand hier?!? Mijn naam is L. Lem en niet Riswick

Helaas hebben jullie de verkeerde kleur�

Helaas hebben jullie de verkeerde kleur van het bestelde artikel opgestuurd. Waardoor ik het terug moest sturen. ik hoop dat ik de verzendkosten terug krijg.

Bestellingen worden altijd netjes op�

Bestellingen worden altijd netjes op tijd geleverd. Mooi ingepakt.

Super hoor Bomont

Super hoor Bomont, maar bij de eerste zending werd vermeld dat deze in twee delen aan kwam, maar ik had alles al gehad. De tweede zending kwam nog een tasje terwijl ik die al gekregen had. Nu wil ik deze terug sturen maar zonder verzend kosten. Ik hoor wel van jullie hoe ik dit kan doen. Vriendelijke groeten Ellen Wanders

Mooie jas online besteld

Mooie jas online besteld - Snelle levering ! Top !

Mooie en duidelijke site

Mooie en duidelijke site. Bestellingen snel geleverd en zeer betrouwbaar en zeker aan te raden.

Alles goed afgeleverd

Alles goed afgeleverd Toen we in Zeeland waren in De weekenden waren we vaste klant in Rensse Goes en Domburg

Op tijd

Op tijd, snel, het juiste artikel

Een pracht van een polo gekocht waar�

Een pracht van een polo gekocht waar deze ergens anders � 20,00 duurder uitviel., snelle levering en goed verpakt dank hiervoor!

Blij met mijn trui

Blij met mijn trui, netjes bezorgd.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Zeer tevreden , was mijn tweede aankoop hier van een jas. Jammer genoeg was de lederen jas deze keer wat groot voor mij en moest ik hem terugsturen. Maar zeer goede service heel snel terugbetaald op mijn rekening. Daar kunnen ze hier in Belgie nog wat van leren. Ga hier zeker nog kopen;

Mensen komen hun afspraak zeker na

Mensen komen hun afspraak zeker na. En zeer klantvriendelijk

goed zoals altijd

goed zoals altijd