Supersnelle levering top

Supersnelle levering top

website werkte niet op firefox

website werkte niet op firefox. maten kwamen niet overeen met maattabel. er werd geld gevraagd voor retourneren. product was daarna ook niet voorradig in winkel in juists maat.

Zoals gewoonlijk niets te klagen over�

Zoals gewoonlijk niets te klagen over de service van Bomont, ga zo door

prima verzorging en afwikkeling van de�

prima verzorging en afwikkeling van de bestelling

Habe das Kleidungst�ck bei einem�

Habe das Kleidungst�ck bei einem Kurzurlaub in Renesse gesehen, und dann zu Hause in Deutschland online bestellt. Hat, mit �bersetzer, alles super geklappt, und die Lieferung kam innerhalb von 2!!! Tagen. SUPER!!!

Mooi en heel blij mee!

Mooi en heel blij mee!

ik ben gelukkig

ik ben gelukkig

Super service

Super service, goede kwaliteit, top

Uitgebreid assortiment

Was op zoek naar specifieke jas van een bepaald merk. Via Google op webshop terecht gekomen. Uitgebreid assortiment voor zowel dames en heren. Zal webshop zeker vaker bezoeken. Jas netjes verpakt en redelijk snel geleverd.

Snelle levering mooi verpakt

Snelle levering mooi verpakt

Snel, netjes en service

Snelle verzending, netjes verpakt. En ALS er een keer wat mis gaat dan lossen ze het netjes op!

Snel netjes bezorgd met een�

Snel netjes bezorgd met een persoonlijke touch Kleding keurig verpakt! Mooie kwaliteit van zowel de jurk als de winterjas! Handige procedure om te bestellen en ruilen!

Tevreden

Snelle levering, artikelen volledig naar verwachting. Bomont vind ik een prima en betrouwbare webwinkel.

Zeer tevreden met bestelling

Onlangs een jas gekocht, prima product, was goed omschreven, snel geleverd en prima verpakt, voldeed aan de verwachtingen. Ook duidelijk aangegeven wat je bij het eventueel retour sturen moest doen. Enig nadeel was dat er maar 1 binnenzak in de jas zat, had ik bij het bestellen ook niet op gelet. Maar al met al heel tevreden met zowel de jas als de service. Kan ik zeker aanbevelen!

Heel goed verzorgd en snel

Heel goed verzorgd en snel

Zoals vele keren Keurig verzorgd En�

Zoals vele keren Keurig verzorgd En ben ik weer blij met mn aankoop

Prima trui en snel geleverd.

Prima trui en snel geleverd.

Top service en heel snel geleverd!

Top service en heel snel geleverd!

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Vlotte en nette levering. Ik ben blij met mijn aankoop en kom zeker nog eens bij Bomont terug. Liesbeth

Maat en maat tabel kloppen niet altijd. Service toch als vanouds goed!

4 ipv 5 sterren, omdat ik op grond van de maat tabel een vestje had besteld dat T bij ontvangst 2 maten te groot bleek. Toch 4 sterren omdat de ruil service vlot en goed verloopt. Op dit moment heb ik het kleinere maat vest nog niet binnen, maar ik vertrouw erop dat ze dit goed afhandelen! Net als anders!

Snelle levering en erg blij met m�n jas.

Snelle levering en erg blij met m�n jas.

Fantastisch service !!

Fantastisch service !! Had een een verkeerde maat broek gekocht!! Zonder problemen werd deze omgeruild voor een Andere maat!!

Bestelling snel binnen

Bestelling snel binnen

Het pakket met mijn trui erin is door�

Het pakket met mijn trui erin is door mijn brievenbus gepropt. Hierdoor is het kunststof binnenframe aan de binnenzijde van mijn brievenbus afgebroken. Zeer teleurstellend!

Correcte afhandeling altijd

Correcte afhandeling altijd