De producten waren top, levering dramatisch

De producten waren top, de levering echter flop.. in 4 verschillende pakketten werd alles bezorgd waarvan er 2 zoek waren. De bezorger had geen briefje achter gelaten waar het bezorgd was terwijl ik wel een mail had gekregen dat het bezorgd was. De pakketjes bleken bij de andere buren ergens in de serre te liggen, die dit ook niet direct gezien had.

Mooie artikelen en prima service!

Mooie artikelen en prima service!

Twee jurken besteld

Twee jurken besteld. Deze zijn snel geleverd en het zijn mooi jurken.

Snelle levering. Tevreden met het produkt

Snelle

Snelle, correcte bezorging

Helaas was mijn pakketje beschadigd�

Helaas was mijn pakketje beschadigd aangekomen bij het service punt. Dit ook besproken met het service punt. Er niet vanuit gaande dat er artikelen miste. Helaas was dit wel het geval. Ik heb zelf overal achteraan moeten gaan en helaas wil Bomont geen artikelen opnieuw versturen omdat Bomont aangeeft dat het pakket volledig was. Ik heb nog nooit zo�n slechte service gehad! Bomont geeft aan dat er camera beelden zijn van het feit dat mijn pakketje niet beschadigd zou zijn. Ik heb deze camera beelden opgevraagd bij Bomont gezien dit onmogelijk kan zijn. In afwachting opnieuw van een reactie en anders zal ik verder stappen ondernemen.

Mijn online bestelde jas maat L was�

Mijn online bestelde jas maat L was helaas te klein. Wat ik jammer vind is dat er 2 grotere jassen in Roosendaal hingen , mijn woonplaats, maat XL en XXL. Echter, deze lagen apart voor een klant die 1 week later pas kwam passen. Heel klantvriendelijk naar die klant toe maar niet naar mij.

Veel keuze en je wordt goed op de�Top

Veel keuze en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling

Snelle levering en makkelijk�

Snelle levering en makkelijk retourneren. Mooie producten! Voor elk wat wils

Groot assortiment en snel geleverd

Groot assortiment en snel geleverd. Ook tussentijdse info was top!

Zuss vest

Snelle levering! Prachtig vest van het merk Zuss, niet anders dan werd weergegeven op de site. Mogelijkheid tot achteraf betalen vind ik prettig.

Mooi truitje

Snelle levering, prima verpakt.

Snelle levering van online bestelde�

Snelle levering van online bestelde artikelen die in het filiaal in �s-Hertogenbosch niet in de juiste maat op voorraad waren. Medewerker heeft aangeboden ze voor mij te kunnen bestellen, maar ik heb ervoor gekozen dit zelf te doen.

Heel blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop, precies zoals omschreven, levering ook top

Snelle perfecte levering

Snelle perfecte levering

Liep allemaal gesmeerd

Liep allemaal gesmeerd. Artikel zoals beschreven met een fijne korting.

Ik ben wel tevreden vd service

Ik ben wel tevreden vd service, alleen wou ik wel meegeven dat de samenstelling vd stof vh artikel zoals omschreven op de website niet overeenstemt met de werkelijke samenstelling.

Prima verstuurd en afgeleverd

Prima verstuurd en afgeleverd

Prima winkelen

Prima web shop mooie artikelen. Snelle levering.

Super leuk ?? en ontvanger was zeer�

Super leuk ?? en ontvanger was zeer tevreden

Tevreden over het produkt!

Tevreden over het produkt!

Top het snelle omruilen van mijn�

Top het snelle omruilen van mijn bestelde YAYA trui van maat S naar maat M, en dit zonder verdere kosten. Snel de maat S opgehaald, en weer snel een maat M opgestuurd. Ben er heel blij mee. Ed Guldemond

Snelle levering......top

Snelle levering......top 2 dingen besteld en kwam uit 2 verschillende zaken en op ��n dag geleverd.

Mooie artikelen bij deze winkel

Mooie artikelen bij deze winkel Zowel de kleding als de accessoires zijn erg mooi snelle levering

Mooie kwaliteit poncho

Mooie kwaliteit poncho! Snelle, nette levering. Nu hopen dat de poncho ook in gebruik mooi blijft......

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg