Gewoon netjes

Gewoon netjes

Snelle levering. Retourlevering snel verwerkt!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede service en geweldig veel keuze�

Goede service en geweldig veel keuze met leuke merken.

Goede service, snel retouren verwerkt.prijs retour acceptabel

Mooie jurk snel geleverd

Mooie jurk snel geleverd

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Snelle levering. Goede website.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, netjes in gepakt en snelle bezorging,

Goede service,is aan te bevelen

Goede service,is aan te bevelen

Hele goede service

Hele goede service! En hele leuke kleding!! ??

De jas is mooi

De jas is mooi , hij had alleen wat beter verpakt moeten worden , bij uitpakken zat er een grote vouw in de jas

Zeer snelle en goed verzorgde levering.

Zeer snelle en goed verzorgde levering.

Prima service �enig minpuntje vind ik�

Prima service �enig minpuntje vind ik dat de retourkosten door de klant betaald diend te worden �dat maak het bestellen minder interessant mvrg Annelies -Meijers

Zoals ik al in de winkels in Zeeland�

Zoals ik al in de winkels in Zeeland was gewend, was de levering per post ook weer prima geregeld. Service van Boment is geweldig. K

Supersnelle afhandeling :)

Supersnelle afhandeling :)

Snelle levering & snelle afwerking�

Snelle levering & snelle afwerking retouren.

Uitstekend.

Uitstekend, snelle levering!!

Top!!

Mooie keuze! Goeie service on line! Vriendelijk in winkel zelf! Enorme aanrader!!??

Een bestelling gedaan en ontvangen in�

Een bestelling gedaan en ontvangen in twee pakketjes, helaas moest alles weer retour.

Was er heel snel

Was er heel snel, duidelijke site

Snelle levering, terugbetaling bij retour zou nog wat sneller kunnen

Kennismaking Bomont

Mijn eerste bestelling gedaan bij Bomont. Snelle levering! Helaas was deze keer de bestelling (een broek) te groot. Terug gestuurd, snel stond het geld weer op mijn rekening. Prima service. Ga zeker nog weer eens bij hen bestellen.

Altijd goed geregeld,??

Altijd goed geregeld,??