Snelle bezorging en ziet er goed�

Snelle bezorging en ziet er goed verzorgd uit

Topwinkel

Snelle levering. 1 artikel teruggestuurd en de volgende dag mijn geld al terug.ik ben supertevreden.

Niet voor mij

Verzendkosten retourneren zelf betalen. Levering in plastic tas. Bomont meer voor mij.

Lange blauwe donsjas.

Online een lange donsjas besteld voor een keurige prijs. Vlotte levering, keurige verpakking. Jas past precies en de omschrijving klopt precies.

Super service

Duidelijk, goed, snel kortom helemaal tevreden met/overde services van Bomomt

Aangenaam shoppen.

Bomont Sluis altijd super vriendelijk en nooit geen problemen!

Shoppen doe je bij Bomont

Makkelijk filteren bij het zoeken, ruim aanbod, vlugge levering en geen gedoe met retourneren of ruilen. Ook geld terug geen probleem Prima service en goede kwaliteit spullen.

Vindt Bomont zo'n fijne winkel

Vindt Bomont zo'n fijne winkel, ontzettend klantvriendelijk. Ze zijn met retour heel makkelijk maar de klant moet zich keizerlijk gedragen. Je kunt natuurlijk niet een product terug brengen/sturen kapot of met vlekken. Ze maken waar wat ze vertellen. Ga zo door. Carla Bergman

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Helemaal top!!

Helemaal top!!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, mooie jurk

Prima service bij Bomont Middelburg

Prima service bij Bomont Middelburg. Ik had mijn factuur niet bij me, maar werd prima geholpen met mijn retourzending.

snelle

snelle, keurige levering, en goede afhandeling retour zending

Fijn om online te kunnen bestellen

Fijn om online te kunnen bestellen.

Alles tot volle tevredenheid

Zowel als fysieke winkel met vele vestigingen in de provincie Zeeland, ook online een fijne zaak om bij te kopen. Bestellingen worden vlot geleverd in een verpakking waarmee ook eventueel retour gestuurd kan worden. Retourkosten zijn minimaal. Ook een opmerking over de website werd per omgaand beantwoord. Ik heb bij Bomont de afgelopen 12 maanden verschillende artikelen gekocht en alles tot volle tevredenheid. Bomont is een zaak die ik kan aanbevelen.

Prima! Goede servive, mooi produkt. Snel geleverd

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot

Vest besteld op internet

Vest besteld op internet Was te klein dus teruggestuurd zonder problemen.

Goed bezig Bomont!

Goed bezig Bomont! Prettig shoppen bij jullie

Vriendelijk personeel en goede service!

Vriendelijk personeel en goede service!

Marinka,

Marinka, De leren jas die ik op de site heb gezien en ook heb besteld, was in het echt niet zo mooi. De jas oogde meer naar plastic dan echt leer. een teleurstelling. Dus jas retour gestuurd en nu ben ik aan het wachten totdat het geld is gestort op mijn rekening... dat duurt ook al een week. dus tevreden klant? niet echt.

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering top!

Snelle levering top!

Ruime keuze!

Ruime keuze, goede kwaliteit, grote merken, snelle levering, prima service!

Altijd snel en goed.

Anodeweg 62