Bomont super winkel met heel veel mooie�

Bomont super winkel met heel veel mooie merken voor zowel dames als heren. Wij slagen altijd en zijn blij dat er nu ook een winkel in Den Bosch is geopend !

Helaas moest ik �7,20 retourzending�

Helaas moest ik �7,20 retourzending betalen. Omdat ik de verzending via post.nl heb gedaan.

Bomont: parfait

Perfect en dat zegt alles.

Het eerste deel van de bestelling had�

Het eerste deel van de bestelling had ik binnen 2 dagen, maar ik wacht nog op het 3e artikel... Beetje jammer dat ik niet op de hoogte wordt gehouden van mijn bestelling.

Snelle en nette levering!

Snelle en nette levering!

Toller Shop!

Toller Shop! Unkompliziert, zuverl�ssig, superschneller Versand sogar nach Deutschland! ?? Hat immer eine wunderbare Auswahl an Bekleidung! Vielen lieben Dank! ????

prima en snel geregeld

prima en snel geregeld

Eerst een winkel bezoek nu online

Na eerst een winkel bezoek nu een paar keer kleding besteld. Werd netjes op tijd geleverd. Prima!!

Snelle levering en precies zoals�

Snelle levering en precies zoals omschreven.

Mooie winkels en super aardig personeel

Ik had online een vest besteld wat te groot was. Ik heb een maatje kleiner terug laten leggen in Den Bosch. Goede service en heel erg vriendelijke personeel, mooie grote winkel super geholpen! Kom zeker nog een terug

Goede info over product en verzending

Goede info over product en verzending. Ook snelle, financi�le, afhandeling als product niet voldoet.

Super tevreden over de snelheid en de vorm van levering

Super tevreden over de snelheid en de vorm Van levering.

Leuke winkel met met mooie spullen

Leuke winkel met met mooie spullen. Ook online word he goed geholpen en klachten worden serieus genomen.

Mooie jas online besteld.

Mooie jas online besteld.. na 2 dagen al thuis geleverd . Heel mooi. Al heel wat complimentjes gekregen... zeer tevreden !

Telkens een snelle levering

Telkens een snelle levering, met leuke bij de tijdse mode! Prijs/kwaliteit top

ik ben heel erg blij met mijn producten�

ik ben heel erg blij met mijn producten die ik heb gekocht maar ook jullie service is heel erg klant gericht

Mooie spullen

Super service en n mooie spullen voor een redelijke prijs. Jammer dat jullie geen filiaal in Utrecht hebben!

Ik ben erg blij mee en tevreden

Ik ben erg blij mee en tevreden. Alles pas, zien er mooi uit. Ik vind dat Bomont erg goed doen. Vriendelijk en klanten voordelen. Dankjewel.

Mooi kleding goed verpakt als�

Mooi kleding goed verpakt als brievenbus post

pakje volgens opgegeven tijd, prima verpakt en goed produkt

Snelle bezorging. Top!

Snelle bezorging! Shirtje kon door de brievenbus, helemaal top.

Perfect bestellen

Ruim assortiment, goede merken, mooie aanbiedingen en gratis en snel verzenden: kortom alles wat je van een goede webwinkel verwacht

Ik werd goed op de hoogte gehouden en�

Ik werd goed op de hoogte gehouden en het pakketje is keurig afgeleverd.

In Tijd, Quality en Koort Termijn

????

In de winkel maat niet beschikbaar. Wel een andere gepast. Doorverwezen naar webhop. Daar de juiste maat besteld. Dinsdag al binnen. Heel snel.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg