Goede en snelle service

Goede en snelle service

Bomont is een fijne zaak

Bomont is een fijne zaak, personeel is vriendelijk en denkt goed mee wat betreft kleding. Heb een korte broek online besteld en naar huis laten sturen. Alles keurig op tijd.

Gewoon geleverd en geruild zoals ik verwacht

Gewoon gelevrd

Snelle levering. Goede service bij omruilen.

Bijzonder snel geleverd. En goede service bij omruilen van het artikel.

Zeer snelle en correcte service!

Zeer snelle en correcte service!

Snel en correct uitgevoerd

Snel en correct uitgevoerd

Deskundig advies over maat stelt gerust om te bestellen on line

De bediening was zo behulpzaam in de winkel in Domburg. Voor dat ik thuis kwam van vakantie lag mijn blouse al in bus.

Keurige snelle verzending

Keurige snelle verzending

Gelukkig was mijn bestelling er binnen een dag. Heel blij met deze snelle en goede service

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Denken goed met je mee. Goede retourservice.

Geen mening

Geen mening

snelle en goede levering.

snelle en goede levering.

Mooie kwaliteit

Eenvoudig bestelsysteem, snelle levering, mooie kwaliteit

Produkt was precies wat ik had besteld�

Produkt was precies wat ik had besteld en de levering snel en goed geinformeerd per email.

Telefonisch en per mail fijn geholpen�

Telefonisch en per mail fijn geholpen door een medewerkster van Bomont. Vriendelijke benadering.

Snel en goed gekocht!

Juiste artikel goed gevonden op de duidelijke site, besteld en vlot geleverd dus snel plezier ervan.

Super netjes ????

Super netjes ????

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Snelle levering, in een zo klein mogelijke verpakking. Mijn T-shirt was een brievenbuspakketje, helemaal blij mee. Hele mooie kwaliteit. Ook de bijgeleverde regels voor evt. retour heel duidelijk.

Super snelle levering

Super snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, uitgebreid assortiment

Vlotte orderverwerking en correcte�

Vlotte orderverwerking en correcte levering. Niets op aan te merken.

Perfecte service

Snelle levering, producten zoals beschreven op website en nog een Welkomskorting ook. Top!

Alles TOP??

Alles TOP??, wirklich richtig netter und toller Service??, das findet man heute nur noch selten!!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg