Duidelijke site makkelijk bestellen en�

Duidelijke site makkelijk bestellen en snelle levering Goede beschrijving van de kleding maat klopt

Prijs

Prijs, kwaliteit zeer goed

Snelle levering goede retour service

Snelle levering goede retour service

Leuke website mooi aanbod.

Leuke website mooi aanbod. Snelle levering.

Snelle levering en producten zoals�

Snelle levering en producten zoals omschreven. Had 3 items gelijktijdig besteld en kwamen ook gelijktijdig maar wel in 2 aparte verpakkingen. Dat had wat beter gekund vanuit milieuoogpunt. Vwrder uitstekend

Het pakket was mooi op tijd�

Het pakket was mooi op tijd geleverd.gGoede prijs.

Snelle goed verzorgde levering

Snelle goed verzorgde levering. Komen afspraken na over tegoeden. Correcte afhandeling retouren en achteraf betalen.

Na 3 dagen na de bestelling was mijn pakje er al !!

Al na 3 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen, netjes en stevig verpakt, de juiste maat, past perfect. Dank U B

Super! Mooie kwaliteit en zeer tevreden!

Bijzonder snelle levering.

Bijzonder snelle levering. Bij telefonisch contact zeer meelevend personeel

Mooie jurk

Mooie jurk. Zit fijn. Maat valt normaal. Snelle levering.

Erg tevreden over geleverde Jurk.

Erg tevreden over geleverde Jurk. Keurige service, kwaliteit jurk goed. Kortom ben erg tevreden

Shoppen in Sluis� <3

Fysiek gaan shoppen in Sluis, niet genoeg tijd meer om verder te passen en online besteld. Zoooo blij!!!!!!! Alles paste supergoed, echt snel geleverd in perfecte staat. We houden de site in de gaten en doen dit nog� :) ZALIG. De winkel zelf onthouden we ook. Voor onze volgende Sluis-shop-dag.

Correcte snelle levering.

Correcte snelle levering.

Goede service ben zeer tevreden er mee

Goede service ben zeer tevreden er mee

Snelle levering prima jeans prima prijs.

Snelle levering prima jeans prima prijs.

Ik ben zeer tevreden altijd vlotte�

Ik ben zeer tevreden altijd vlotte levering

snel en correct afgeleverd.

snel en correct afgeleverd.

Bestelling kwam snel

Bestelling kwam snel Helaas moeten retourneren omdat de bestelde broek veel te groot was Een maat kleiner was er niet Jammer

Snelle bezorging en veel keuze met�

Snelle bezorging en veel keuze met goede kwaliteit artikelen.

Ik heb een heel leuk geel leren jasje�

Ik heb een heel leuk geel leren jasje besteld. De aflevering was perfect. Het jasje zou maat XL zijn. Het was eerder een maatje S. Ik kon het kosteloos retourneren. Hoop nu dat ik binnen afzienbare tijd mijn geld terug krijg. Al met al wel heel jammer want zoals gezegd het was een heel leuk jasje.

Netjes en goed

Netjes en goed

Relaxed winkelen

Relaxed winkelen online waarna je binnen de vooropgestelde leveringsdatum kan genieten van je aankoop. Kwalitatieve kledij van de beste merken binnen handbereik.

Het retourbedrag werd binnen een�

Het retourbedrag werd binnen een redelijke termijn terug betaald.

Prima service, ook mijn contact met de klantenservice heb ik als zeer prettig ervaren. De gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg