Trui gezien en in de juiste maat�

Trui gezien en in de juiste maat besteld bij Bomont in Goes. Door verkoper Faris uiterst professioneel geholpen. Bestelde trui was er binnen 2 dagen.

snelle bezorging en product als�

snelle bezorging en product als omschreven

Naar verwachting ??

Producten beide naar verwachting! Vlotte levering. Helemaal blij mee

Uitstekende afhandeling

Bestelling snel, correct afgehandeld en afgeleverd.

Heb op 12 augustus een bestelling�

Heb op 12 augustus een bestelling geplaatst en tot op heden nog niet ontvangen. Krijg melding dat mijn bestelling bij DHL is afgegeven en verder loopt het spoor dood. Geen idee waar mijn bestelling is. Vandaag voor de 2e keer telefonisch contact gehad met medewerker Bomont..ZIjn nu onderzoek gestart bij DHL waar mijn pakket zich bevind. Weet dat de fout niet bij Bomont ligt maar bij DHL echter bij mijn 1e telefonisch contact van 2 dagen geleden werd al aangegeven dat er regelmatig problemen zijn met DHL (heb zelf ook al diverse keren problemen meegemaakt met DHL). Misschien toch beter andere vervoerder inschakelen voortaan.....

Snelle bevestiging en verzending

Snelle bevestiging en verzending en het retour van een van de bestelde artikelen keurig afgehandeld.

leuk shirt

leuk shirt, mt. 36 valt goed op maat. Snelle levering.

2 blouses bestelt van het zelfde merk�

2 blouses bestelt van het zelfde merk maar de ene was met een kraag en de andere niet. De ene met kraag vond ik niet mooi en de andere wel alleen die was kapot. Deze allebei terug gestuurd en een nieuwe ontvangen voor de blouse die kapot was. Super blij mee!!! Levering was snel en netjes op gelost.

Gewoon tevreden gekregen wat ik besteld�

Gewoon tevreden gekregen wat ik besteld had

Ik had een broek besteld van Mac

Ik had een broek besteld van Mac, en onder de broek stond Dream donkerblauw. Had verder niet gelezen, omdat ik al vaker een Dream Mac broek had gehad. Ik kreeg een Dream skinny toegestuurd. Bij de broek stond bij de toelichting skinny look, en dat had ik niet gelezen, vooral omdat naast de broek er een stond waar wel skinny bij stond. Eigenlijk dus mijn schuld, maar na gesprek met de klantenreceptie moest ik de Klarna-kosten toch niet betalen. Was heel blij met deze oplossing! Ben al heel lang klant, ook in de winkels.Top afgehandeld

Uitstekende service

Uitstekende service

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, snelle levering. 2 verschillende maten besteld, eenvoudig 1 retour gestuurd.

Super leuke boodschappentas

Super leuke boodschappentas. Gaat heel veel in. Kan ook als schoudertas worden gebruikt.

Snelle levering, duidelijke mail

Leuke lange rok gekocht

Leuke lange rok gekocht, past mooi. Snel bezorgd.

Snelle levering , netjes verpakt , ga zeker vaker bestellen

Fijne winkels en goed online te shoppen

Ik had in zoutelande een blouse gezien, maar die hadden ze niet meer in mijn maat. Dezelfde avond heb ik deze blouse, wel in de juiste maat, online besteld. 2 dagen later lag hij in de bus. Helemaal super. Het enige minpuntje is, omdat ik voor de eerste keer bestelde, kreeg ik een welkomstcode maar die kreeg ik niet ingevoerd. Er werd steeds gezegd dat het een ongeldige code was. Dat was een beetje jammer. Als ik ergens ben waar ze een Bomont winkel hebben kan ik het niet laten om er op binnen te lopen. Op de site van Bomont is makkelijk en snel te bestellen

Bijzondere kleur hemd

Bijzondere kleur hemd. Snelle afhandeling van mijn bestelling, zeer tevreden. Ook DHL heeft het paketje naar mijn wens, een dag later geleverd. Blij mee! Telt volgende keer mee als ik wat speciaals zoek

alles naar wens

alles naar wens

Goede service en mooie producten. Ondanks verkeerd artikel heel tevreden over de goede afhandeling

prima service

snelle levering, goede keuze en zeer accuraat na gedeeltelijke retourzending

Klacht over de levering is netjes�

Klacht over de levering is netjes behandeld.

Bomont: een fijne shop

Bomont levert snel. Retouren worden snel verwerkt en het allerbelangrijkste: de kleding is van een mooie kwaliteit. De klantenservice is top. Dames denken mee in oplossingen.

Super snelle levering van mooie�

Super snelle levering van mooie kwaliteits kleding.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg