helemaal top

helemaal top

Je krijgt twee pakketjes en het is een�

Je krijgt twee pakketjes en het is een bestelling Ik stuur ze ook weer retour in twee aparte pakketje.kijk ik op mijn afterparty staat er dat ik er eentje moet betalen.maar op track en trac� code is te zien.ze zijn alle twee in ontvangst genomen door boontjes.bel ik er naar toe zeggen ze als eerste waarom stuur je ze in twee pakketjes terug.( omdat ik ze toch ook van hun 2 in twee pakketjes krijg) ik zie ook dat jullie getekend hebben voor ontvangst, en dan zeggen ze nee we hebben er maar een gekregen,nou en na eventjes zoeken wat blijkt het ligt er toch bij bomont. Jammer maar weer dat ik als klant hier toch weer achter aan moet vindt dit zeer slordig.en het vertrouwen raak ik zo wel kwijt in bomont.

Schnell und ohne Probleme nach�

Schnell und ohne Probleme nach Deutschland geliefert. Wie immer sch�ne Ware. Alles bestens.

Snelle levering, duurzame kleding.

2 mooie shirts

Het was allemaal goed verpakt en ik ben er ,erg blij mee.

Mooie jas

Product voldoet aan verwachting. Ben tevreden ??

Correcte levering en betaalkeuze

Correcte levering en betaalkeuze

Snelle levering en ik ben zeer tevreden�

Snelle levering en ik ben zeer tevreden over de kleding.

Krijg liever in ��n ( 1 ) levering mijn�

Krijg liever in ��n ( 1 ) levering mijn bestelling van in totaal 3 blouses dan drie ( 3 ) leveringen van 1 blouse!

Aankoop voldeed niet aan verwachting

Aankoop voldeed niet aan verwachting, retour gestuurd naar Bomont. Ik hoop snel mijn aankoop bedrag terug te mogen ontvangen.

Ik had een roze vest besteld

Ik had een, vlgs de beschrijving, roze vest besteld. Het bleek een perzikkleur te zijn. Ik houd het vest wel, is ook een mooie kleur, maar vreemd vind ik het wel.

Hele fijne winkel goede service

Hele fijne winkel goede service

Was goed geregeld en snel geleverd

Was goed geregeld en snel geleverd

Mijn eerste ervaring met Bomont

Mooie kleding! Levering zeer snel!! Ik ben er blij mee!

Had een witte broek besteld

Had een witte broek besteld, en kreeg off white. Helaas was er geen witte broek meer in de winkel.

levering binnen enkele dagen

levering binnen enkele dagen

Snelle levering, de volgende dag! Helaas was de broek een ander model dan ik verwachtte en dat lag aan mij! De volgende dag na retoursturen al een mail dat ze de broek ontvangen hebben. Super snel! Goede leveringen en retour, een aanrader om bij Bomont te bestellen.

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop�

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop maar ik vind dat er een retour bon bijnzou moeten zitten ik stuur het niet terugwant ben tevreden maar eo een bon dat je gratis kan terug zenden zou er moeten bij zitten vind ik voor de rest prima Mvg

Goede leverin

Mooi shirt en super service

Mooi shirt besteld en super snel geleverd, ben er blij mee !

Alles correct verlopen,bedankt

Alles correct verlopen,bedankt

Een fijne zaak om spullen te kopen

Een fijne zaak om spullen te kopen, goede kwaliteit voor normale prijzen. Ook via internet zijn we netjes en vlot geholpen, snelle en correcte levering.

Goede site

Goede site, geen verzendkosten, snel bezorgd en bezorging kon je volgen

Hallo, ben een tevreden klant.

Hallo, Wil even melden dat het bestellen van een paar zomerjurken super gemakkelijk is. De snelle levering en de kwaliteit van de artikelen gewoon super. Dus ik ben een tevreden klant van BOMONT. En kan het iedereen aanbevelen. Groet, Yvon H�lsgens.

Laura van de klantenservice is een�

Laura van de klantenservice is een topper??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg