Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Bestelling was snel binnen en de jurk�

Bestelling was snel binnen en de jurk was precies als beschreven

Helaas was mijn jurkje te klein

Helaas was mijn jurkje te klein. Jammer dat als je 2x xxl besteld en dan toch wel een geen echte grote maat krijgt. Terug gebracht naar de winkel. Netjes bediend in Helleviersluis en binnen 2 dagen geld terug gestort. Netjes

Keurig verzonden

Keurig verzonden, op tijd

Prima reaktie naar mijn revieuw kan ik�

Prima reaktie naar mijn revieuw kan ik zeker waarderen bedankt

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen: maar goed en snelle levering!

1e bestelling geplaatst na een bezoek�

1e bestelling geplaatst na een bezoek aan Bomont te Goes. Prachtige winkel met leuke en mooie kleding. De bestelde korte broeken zijn prima en van goede kwaliteit. Snelle levering en geen verzendkosten. Gerda

supersnelle levering

supersnelle levering

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Tevreden klant !

Snelle levering , leuke jurkjes ! Blij mee . Ga zeker vaker bestellen .

Goede informatie per mail

Goede informatie per mail, snelle levering

Verloop is naar wens!

Verloop is naar wens!

Een shirtje van Zusss gekoch van �29,95�

Een shirtje van Zusss gekoch van �29,95 Was blijkbaar afgeleverd bij een DHL punt. Dat was buiten mijn weten om. Ik heb de email nooit ontvangen of gezien(krijg zoveel mail) deze is automatisch retour gegaan en ik heb daar blijkbaar de retour kosten voor moeten betalen, want ze hebben �27 terug gestort. Gebeld naar de klantenservice en die konden niks voor mij. Wel belachelijk!

Uitstekende service!

Zeer snelle levering, retouren ook snel verwerkt, prima prijs-kwaliteitverhouding. Tevreden klant!

Helaas was ie teklein dus terug moeten�

Helaas was ie teklein dus terug moeten sturen de manier daarvan ben ik niet blij mee heb geen bewijs gehad dat ik het heb terug gestuurd en het blijft maar gissen of alles wel goed gegaan is heel vervelend

snelle levering en blij met met mijn�

snelle levering en blij met met mijn aankoop

Prima webshop

Prima webshop. Artikelen netjes verpakt en snel geleverd.

Tolle Farbe, gute Qualit�t

Die Bluse passt genau, Farbe sommerlich frisch, gute Qualit�t

Ik heb iets teruggestuurd om om te�

Ik heb iets teruggestuurd om om te ruilen, dus ga kijken hoe dat verloopt!!?

Fijne winkel

Fijne winkel, jurkje was helaas veel te ruim dus retour, jammer!

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld.

Snel geleverd, leuke zomerjurk voor een goede prijs. Bomont heeft leuke winkels en een fijne webshop. Ik winkel in beide graag.

Goed webwinkel

Goed webwinkel! Alleen retour artikelen terug sturen, zou fijn zijn als het gratis kan!

Bomont een geweldig bedrijf !

Bomont een geweldig bedrijf ! Wij worden altijd Super geholpen en de bestelling word altijd zo vlug bezorgd . Helemaal TOP. groeten. Marian Lagerweij.

Fijne manier om kleding te bestellen.

Fijne manier om kleding te bestellen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg