Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant, snelle verzending en vlotte levering van bestelling.

Fijne service!??

Fijne service, heel tevreden met mijn aankoop!

We kregen het pakje zonder bericht van de post

We kregen het pakje zonder bericht van de post dat het ging geleverd worden, nu we waren thuis en dat was geen probleem. Het terugzenden is wel niet zo gemakkelijk, bij de post vroegen ze 16 euro, wat we wel veel vonden. We probeerden een afgiftekantoor DHl daarvoor ontbreekt een barcode op het afgedrukt formulier, mogen we de barcode gebruiken die op het originele pakje staat?

Had een bestelling gedaan voor 2�

Had een bestelling gedaan voor 2 jurkjes maar het was niet wat ik ervan verwachtte. Het pakket kon gemakkelijk worden geretourneerd bij de plaatselijke postNL-balie met de vereiste frankeerkosten. Had het besteld met achteraf betalen dus hoef ik geen terugbetaling te verwachten maar mssch wel de portokosten? Het is samengevat prima gegaan. Ik vind uw Bomontwinkels ook hele fijne winkels om te shoppen.

Prachtig jasje

Prachtig jasje, alleen bezorging was niet ok�! Jasje lag voor de deur, wel mijn fout. Was net 5 min te laat thuis! Maar zal niet de bedoeling zijn om een duur leer jasje zo bij de voordeur te leggen!

Pakketje na 2 dagen ontvangen

Pakketje na 2 dagen ontvangen, super service!

Super snelle levering!!

Super snelle levering!!

Leuke jurk en tas besteld

Leuke jurk en tas besteld, allebei net zoals op de foto's, ik ben er erg blij mee. Ondanks de waarschuwing dat de levering door drukte misschien iets vertraagd zou kunnen zijn , werden mijn spullen een dag later al bezorgd .

Snelle bezorging en zeer vriendelijke�

Snelle bezorging en zeer vriendelijke klantenservices toen ik belde over het retourneren van mijn jas.

Sehr gute Dienstleistung

Sehr schnelle Lieferung und gute Qualit�t. Wir sind sehr zufrieden.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service. 2 jurkjes in 1x goed, moet nog wat terug maar ook dat gaat makkelijk

Heel tevreden

Makkelijke site, snelle nette levering en mooie kwalitatief goede kleding. Een dikke duim dus!

Het is de eerste keer dat ik een�

Het is de eerste keer dat ik een bestelling deed.was zeer verrast de volgende dag was het geleverd.zeer snelle en vlotte service en ook prijs kwaliteit ?? prima.zeker in de toekomst nog bestellen DANK U hilda

Bereikbaarheid

Super bedrijf. Je wordt goed op de hoogte gehouden en telefonisch goed bereikbaar.

Snelle correcte gratis levering

Snelle correcte gratis levering

ruime keuze

Leuke bikini kunnen kopen uit de ruime keuze van Bomont. Alles was snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Prima geregeld alles!

Prima geregeld alles!

Vlotte service

Vlotte service

Een cadeaubon besteld en helemaal leuk�

Een cadeaubon besteld en helemaal leuk ingepakt! Snelle levering en afhandeling.

Superleuk item en snelle levering!

Superleuk item en snelle levering!

Prima webwinkel, duidelijk en eenvoudig te bestellen.

Makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd en kortingsbonnen worden netjes verrekend.! Ongeacht hoogte van de aankoop en of er het product al korting gegeven wordt. Prima webwinkel, zo hoort het ook.!

Prima product

Prima product, correcte levering. Artikel was precies zoals beschreven.

Product was prima

Product was prima, maar levertijd kan korter

Het was puik verzorgd en snel geleverd�

Het was puik verzorgd en snel geleverd !!

Fijn online shoppen met snelle�

Fijn online shoppen met snelle levering!!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg