Ruilen duurt te lang

Het bestelde en betaalde item arriveerde keurig binnen enkele dagen maar bleek niet te passen. Dit dezelfde dag retour gestuurd met een ruilverzoek. Inmiddels wacht ik al b�jna een week zonder iets gehoord te hebben. Ik zou niet meer bij Bomont bestellen.

Alweer goede service

Alweer goede service, perfecte actie's en dito kortingen. Binnenkort naar Middelburg. De winkel is toch nog altijd leuker dan het internet.

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering, hart dank

Een mooi broek

Een mooi broek. Pas precies. Mooi kwaliteit. Ik mag niet klachen. Top service.

Helaas lukt het nog steeds niet mij een�

Helaas lukt het nog steeds niet mij een bestellingsbevestiging te sturen bij een bestelling. Na een telefoontje kreeg ik alsnog een track&trace code toegestuurd. Ik heb vrijdag 14 mei 2 artikelen teruggestuurd, wederom geen mail erover ontvangen..... Verbeterpunt!!!

Leuk zomers jurkje

Leuk zomers jurkje. Prima service snelle levering.

Dank voor de snelle zending en het�

Dank voor de snelle zending en het toegevoegde presentje in de vorm van een kaars heb ik enorm gewaardeerd

Weer heel tevreden met de aankopen.

Weer heel tevreden met de aankopen. Bezorging ook op tijd, kortom een van mijn favoriete winkels.

Snelle bezorging en broek precies zoals omschreven en foto

Een Ralph Lauren Polo pet besteld.

Ik heb een Ralph Lauren Polo pet besteld en die werd keurig volgens afspraak bezorgd met DHL. De site was duidelijk, waardoor het bestellen vlot verliep.

Snelle levering, bijzonder klantvriendelijk als er vragen zijn. Het is fijn bij Bomont te kopen.

Top!! Lekker snel!!

Goed passend t-shirt met mooie kleur.

Fijn t-shirt. Service van bedrijf prima

Heldere website en snelle levering.

Heldere website en snelle levering.

Tevreden

Snelle en correcte levering

Aanrader

Snelle levering van onze bestelling. Degelijk verpakt.

Een hele mooie Rino Pelle jas gekocht�

Een hele mooie Rino Pelle jas gekocht Helemaal leuk Top Krijg er veel leuke opmerkingen over Wat een mooie jas Waar heb je die gekocht Bij Bomont Geweldig ????

Shirtje besteld

Shirtje besteld, deze is snel en zonder problemen geleverd.

Goede service. Snelle verzending en zelfs retourzending van te kleine maat is snel verwerkt. Aardig personeel op klantenservice. Al met al zeer tevreden, ga zeker nog eens bestellen.

Superblij ermee !

Goede service en het belangrijkst : Ik ben s�perblij met de nieuwe jas !! Helemaal goed ??

Kopen bij Bomont aanrader

Kopen bij Bomont aanrader. Snel geleverd en eventuele retourneren is makkelijk. Komt bij de ruime keuze, dus helemaal top. Susan

Factuur is niet nodig

Beste, Het bestellen en leveren ging uitstekend, wat ik erg jammer vind is dat de reeds betaalde factuur bij dit als cadeau bedoelde pakket werd gedaan, wat op een ander adres werd geleverd. Een pakbon snap ik, een factuur is niet erg handig als het een cadeau is. Wellicht dit standaard niet meer doen, of iemand moet het willen via een selectie vakje. Degene die besteld heeft de factuur, mist voldaan reeds. Groeten, Frank van Os

Mooie kleding

Mooie kleding. Snelle levering. Ook eventuele retour zending snel en netjes geregeld

Goede site,met ruime keuze

Goede site,met ruime keuze Snelle levering

Mooie overzichtelijke website met leuke�

Mooie overzichtelijke website met leuke kleding. Binnen enkele dagen heb je het in huis en valt het je tegen stuur je het terug. Ook vind ik het prettig dat ze een mail sturen dat het is verzonden.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg