Fantastische winkel is Bomont

Wederom verrast door de snelle bezorging van prachtige spullen. Wat een geweldige winkel in Bomont. Met superleuk personeel. En een gemakkelijke site. Zeker een aanrader. En de filmpjes zijn geweldig. Zo doe je leuke idee�n op

Aankoop oorbellen.

Ik ben erg tevreden over de snelheid van levering en kwaliteit van de gekochte oorbellen. Verder vind ik het echt heel gaaf dat er geen verzendkosten worden gerekend. Ook niet als het gaat om kleine aankopen. Hier kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen.

Fijne korting

Ik kreeg een kortingsbon van 6 euro ongeacht het bestelde bedrag, dat betekende dat ik maar 3 euro hoefde te betalen voor de gave buitenkaars van Zuss en gratis bezorgd. Heel blij mee.

Top winkels ,ook online??

Ik heb reeds gewinkeld in Middelburg en Zoutelande en reeds tweemaal online besteld en ben heel tevreden over alles

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging Tevreden

Snelle levering, goed product, betrouwbaar

Fijne, snelle levering. Goed product, goede maat aanduiding.

Snel verstuurd,blij mee

Snel verstuurd,blij met mijn nieuwe shirt.

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed. Prima verhouding prijs/kwaliteit.

Keurig geleverd

Leversnelheid kan iets hoger maar kwaliteit product naar verwachting, en keurig verzorgd afgeleverd.

Ja hoor heerlijke zachte voorjaars Trui.

Ja hoor heerlijke zachte voorjaars Trui.

All the best :-))

All the best :-))

Een lichtblauw su�de telefoontasje�

Een lichtblauw su�de telefoontasje besteld dat supersnel werd geleverd. Ontwerp mooi maar de kwaliteit is waardeloos, de kleur is verschoten en dat zie duidelijk als je het klepje optilt. Helaas had ik ticket en verpakking al wegggegooid en kwam er later pas achter toen ik in het licht buiten liep. Heel jammer!

Der Mantel ist sehr sch�n und die�

Der Mantel ist sehr sch�n und die Lieferung hat sehr gut geklappt!!

Mooi trui vh merk Bomont

MOOIE trui en kleur!

Prima afgewikkeld

Prima afgewikkeld

Snelle levering. Goede service

Zag in Renesse niet mijn maat van het�

Zag in Renesse niet mijn maat van het leuke item en bestelde het thuis online En de andere dag al in huis???? En nog leuker aardige hulp doet erg goed in deze �corona �tijd??

Donderdagmiddag bestelling gedaan en�

Donderdagmiddag bestelling gedaan en zaterdagochtend mijn aankoop al binnen. SUPER

De levering was snel en perfect enkel�

De levering was snel en perfect enkel valt de kwaliteit wat tegen.

Perfect!

Goede service, folder erbij gevoegd, helemaal tevreden ????

Alleen de bon van �8,50 wordt niet�

Alleen de bon van �8,50 wordt niet verrekend??

Top merken

Top merken, goede kwaliteit, snelle levering.

Zoals altijd.alles keurig

Zoals altijd.alles keurig Verzorgd ontvangen.

Top winkel!

T-shirt van Geisha gekocht en -zoals altijd bij Bomont- de volgende dag in huis. Zeer tevreden over de communicatie en levering. Ze hebben altijd prachtige kleding die keurig verzorgd is en snel geleverd wordt. Topper!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg