Een heerlijke jas,ben er blij mee

Een heerlijke jas,ben er blij mee

Ik ben altijd uiterst tevreden over�

Ik ben altijd uiterst tevreden over Bomont . Hun site is overzichtelijk, ruime keuze en correcte snelle levering.

Bomont heeft een prima service.

Bomont heeft een prima service.

Doorverwezen naar webshop

Shirt was in de winkel niet meer op voorraad. Behulpzame verkoopster zag dat deze online nog verkrijgbaar was. Meteen vanuit de winkel werd het voor me besteld. Binnen een paar dagen was het bij me thuis. Snel geregeld, erg blij mee.

Heel blij met mij aankoop

Heel blij met mij aankoop, supermooie jeans van Calvin klein.

Super snelle levering en heel tevreden�

Super snelle levering en heel tevreden met de bestelling.

De volgorde van bestellen tot je het in�

De volgorde van bestellen tot je het in huis hebt gaat super snel, evenals art. retour moeten, gaat super snel. Retour, geld terug in 3 dagen! Geweldig!

Snelle en complete levering tegen�

Snelle en complete levering tegen betaalbare prijzen

Fantastische webshop!!!

Fantastische webshop met zeer vriendelijke klanten service. Er bleken een paar kledingstukken niet met leverbaar en dit werd heel netjes opgelost met excuses, een waardebon en nog een verrassingspakket. Dus ik kom zeker terug om te shoppen!!!

Snelle levering & kwaliteit van het�

Snelle levering & kwaliteit van het product zoals omschreven op de website.

Broekje te groot geleverd..bij bomont�

Broekje te groot geleverd..bij bomont in hellevoetsluis geruild. Die hebben het terug gestuurd. Perfect geregeld. Beetje jammer dat ik ook dat broekje moest betalen maar binnen 3 dagen had ik het geld terug op rekening van 1e broekje.

Goede en snelle service en goede�

Goede en snelle service en goede afhandeling na retour! Zeer tevreden

Fijne winkel

Fijne winkel , vriendelijk personeel Ziet ernetjes uit en divers aanbod

Super snelle levering en product super�

Super snelle levering en product super mooi! En ook nog enorm leuk als er een persoonlijk berichtje bij zit!

Geweldig zonder extra woorden

Geweldig zonder extra woorden

Heel erg tevreden.

Heel erg tevreden.

Fantastische verkoopster�

Fantastische verkoopster (bedrijfsleidster) die mij op een betrokken, energieke, deskundige en eerlijke manier hielp kleding uit te zoeken die bij mij paste. Heel blij mee!

Top Shop

Top Shop! Erstmalig im Urlaub vor Ort eingekauft und sp�ter auch Online mit Versand nach Deutschland. Wir sind sehr zufrieden.

Fijne winkel

Fijne winkel, zowel de fysieke als de webwinkel. Groot assortiment, snelle levering als je via de webwinkel besteld en goed en vriendelijk advies als je in de fysieke winkel bent. Ik kom er graag!

Sinds ik niet meer in de winkel kan�

Sinds ik niet meer in de winkel kan shoppen nu wel op afspraak dan wel,maar ik bestel regelmatig op internet tot volle tevredenheid .

Leuke mode en heel snelle leveringsnel geleverd

Leuke mode en heel snelle levering

Super winkel ????als we in dishoek op�

Super winkel ????als we in dishoek op vakantie zijn altijd gezellig shoppen bij jullie in Middelburg en Zoutelande ??zo leuk dat jullie naar Den Bosch komen ??

Alles good ????????

Alles good ????????

Goede verzorging en snelle service!

Goede verzorging en snelle service!

Prima jas

Prima jas, goede kwaliteit en snelle service!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg