Goede verzorging en snelle service!

Goede verzorging en snelle service!

Prima jas

Prima jas, goede kwaliteit en snelle service!

De bestelling

De bestelling, het op de hoogte houden verliep heel netjes. De levering (3 stuks) verliep in 2 etappes. Zou er zelf voor kiezen om dit in 1x te doen. Dit vanwege de kosten van de leverancier en vervoerder. Scheelt ook brandstof/milieu. Ook al duurt de levering een dag langer.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, zeer net verpakt.

Tevreden en blij

Ik heb een mooi shirtje ontvangen, ben ik blij mee! Het is altijd plezierig kopen bij Bomont!!!

Een echte aanrader

Overzichtelijke website met meer dan voldoende keuze. Snelle levering. Top!

Prima. Was allemaal netjes en volgende dag al in huis.

Prima levering en product

Prima levering en product. Zo hoort het.

Prima product

Prima product! Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Kleding zorgvuldig verpakt.

Perfecte service!

Ik kreeg een korting per mail voor mijn verjaardag en heb toen wat leuks besteld voor een vrij klein bedrag en toch hoefde ik geen verzendkosten te betalen, helemaal top en dat maakt de drempel niet zo hoog om online te bestellen, vervolgens kreeg ik het ook nog eens snel toegezonden. Ga zo door, niets meer dan lof!

Top firma

Top, snel en goed geleverd

Jas besteld

Jas besteld, goede service en snelle levering, super!

Snelle levering .

Snelle levering .

Blue chip Company

Blue chip Company ! Everything was perfect , and the Customer service was OUTSTANDING ! I was emailed to assure accuracy, delivery ( earlier than expected) and any errors.

Snelle levering en overzichtelijke site. Hoop binnenkort toch ook weer te shoppen in de winkel. (zonder tijdslot)

snelle levering!

snelle levering!

Alles prima en snel bezorgt.

Alles prima en snel bezorgt. Mooie kwaliteit.

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Snelle verzending

Snelle verzending, product als omschreven.

Offwhite shirt

Hele mooie kwaliteit shirt, jammer was te groot, en er was helaas geen maat kleiner meer te koop??!

Ik shop graag bij Bomont

Ik shop graag bij Bomont. De website is overzichtelijk en nodigt uit om te shoppen. Veel merken die fijn zijn. Snelle service en alles zorgvuldig en netjes ingepakt

Top winkel

Top winkel, mooi op tijd geleverd ??

Ene dag besteld volgende dag geleverd

Ene dag besteld volgende dag geleverd, super!

altijd in orde

altijd in orde