Top bedrijf!

Fijn bedrijf met mooie kleding en hoede service!!

Top klantenservice

Top klantenservice. Ik had per abuis een verkeerde maat besteld, dat is super opgelost. De verzending is onderschept en ik heb een nieuwe broek besteld in de goede maat.

De verzending was goed geregeld

De verzending was goed geregeld

Goede product en snel geleverd

Goede product en snel geleverd

Was prima allemaal

Was prima allemaal

Klantvriendelijk en snelle zending

Bij Bomont is het altijd prettig winkelen Personeel is zeer behulpzaam en denkt mee met de klant ! Snelle service van goederen

Kleding in de winkel laten bestellen

Kleding in de winkel laten bestellen omdat zij de maat niet hadden. Volgende dag al in huis.

Super snelle retour en creditering van�

Super snelle retour en creditering van bedrag . Verzenden was ook redelijk snel .

Behulpzaam

Behulpzaam

Artikel was niet op voorraad en wel in de aanbieding, ze hebben dit alsnog voor dezelfde prijs geleverd toen deze weer leverbaar was.

Een hele goede service,top kwaliteit

Een hele goede service,top kwaliteit

Super Gesch�ft

Super Gesch�ft, hier gehe ich immer sehr gerne shoppen. Tolle Auswahl an sehr gut ausgew�hlter Mode. Gro�es Lob!!

>>Perfecte levering

>>Perfecte levering

Extremely fast delivery

Extremely fast delivery! I am pleasantly surprised.

Blij snelle service en attent dame aan�

Blij snelle service en attente dame aan de telefoon die heel adequaat handelde toen ik belde en vertelde dat ik geen bestelbevestiging had ontvangen ze zocht het uit en dezelfde dag werd mijn bestelling verzonden en volgende dag in huis dus top service en blij met mijn bestelling

Snelle verzending

Snelle verzending, netjes verpakt, fijne winkel

Zeer correctie afhandeling en snelle�

Zeer correctie afhandeling en snelle levering van online bestelling en tevens altijd goede en klantvriendelijk hulp in winkel.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Mooie merken

Vlotte service en goede informatie over�

Vlotte service en goede informatie over het verzonden pakket.

Gewoon goed

Gewoon goed, en op de hoogte van het verzendproces gehouden

Ich bin sehr zufrieden mit meiner�

Ich bin sehr zufrieden mit meiner Lederjacke, super sch�nes Teil. Lieferung perfekt

wow wat een superservice

wow wat een superservice! Sue-Lynn van de klantendienst heeft mijn dag goedgemaakt. Ik was wat teleurgesteld dat het artikel ondertussen afgeprijsd was en men heeft het verschil teruggestort. Dat noem ik klantenservice! Bedankt!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg