Wederom op maandag iets besteld en op�

Wederom op maandag iets besteld en op dinsdag geleverd! Dat verdient een pluim! Altijd netjes ingepakt en met gratis stevige tas!

Goede snelle service/ levering

Goede service, gratis verzending, snelle levering, mooie duidelijke site, vele mooie merken.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en veel nieuwe idee�n.

Mooie webshop en goede service

Duidelijke en makkelijk te navigeren webshop. Veel keuze, leuke merken en prijzen. Snelle en keurige levering. Kortom een aanrader!

mijn bestelling was goed en ik heb een�

mijn bestelling was goed en ik heb een warme jas groetjes

Tevreden klant!

De bestelling was 2 dagen na bestellen al in huis. Netjes verpakt, keurig volgens de beschrijving. Erg tevreden met de snelle service van Bomont!

Snelle levering leuke kleren

Snelle levering leuke kleren

Snelle service en geld terug!

Snelle service en geld terug!

Ik heb heerlijk een half uur geshopt�

Ik heb heerlijk een half uur geshopt bij de altijd vrolijke meiden van Bomont Etten Leur! Voelde me echt veilig alles corona proef. En natuurlijk hele goede service!!!!!

Zeer tevreden over Bomont.

Mooie en overzichtelijke site. Ik heb een leuke set uitgezocht en deze werd snel en netjes binnen een paar dagen bij mij thuis bezorgt.

In deze Corona tijd al een paar keer�

In deze Corona tijd al een paar keer bij Bomont in de webshop aankopen gedaan. Eigenlijk koop ik niet graag online, maar toch wel zeer goede ervaringen bij Bomont gehad. Kleding is zoals afgebeeld, maten goed en kwaliteit helemaal naar mijn wensen.

Perfect geregeld

Perfect geregeld, snel in huis en zeer goede kwaliteit. Lizzy & Coco is echt een fantastisch merk, goede kwaliteit, betaalbaar en erg leuke prints.

Ik hier bestel ik nooit meer!

Ik bestel hier ik nooit meer!! Waarde loze site en klanten service is een onbegonnen zaak artikelen niet ontvangen en toch betalen!!! Je zou toch denken dat Bomont gedekt is en heeft verzekering voor dat maar dat is niet zo ik werk 5 dagen en wil het zwart op wit hebben dat artikelen geleverd zijn maar dat hebben ze niet!!! Omdat iemand anders mijn bestelling heeft ontvangen!! Ik ben dupe DHL levert je bestelling bij iedereen

Heel fijne winkel jammer dat nu op�

Heel fijne winkel jammer dat nu op afspraak moet maar on-line is ook prima geregeld. Binnen 1 dag je artikelen binnen heb al aantal x besteld dit jaar gaat heel goed. Kwaliteit van de producten is ook fantastisch, ben erg blij met deze winkel.

Ik heb nog nooit een pakket ontvangen

Ik heb nog.nooit een pakket ontvangen, wat zo netjes en verzorgd ingepakt was! Complimenten!

Geleverd zoals afgesproken en dik in�

Geleverd zoals afgesproken en dik in orde. Bed

Fijn geholpen

Fijn geholpen, goed advies gekregen. TOP

Hallo Bomont

Hallo Bomont, Ik heb bij jullie een trui besteld, De bestelling liep heel soepel, Binnen een paar dagen al in huis. Helaas was de trui te klein. Het terug sturen was ook heel goed geregeld. Met vriendelijke groet Corrie Wielaard

Altijd tevreden geweest .

Altijd tevreden geweest .. je bestelt en krijg vrij snel je product . Groot aanbod een aanrader deze webwinkel

c'�tait clair

c'�tait clair , net ,pr�cis et bien suivi .

Mooi en uitgebreid aanbod

Mooi en uitgebreid aanbod. Snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen. Ook retouren worden snel afgehandeld. Kortom: zeer tevreden

Fijne website met mijn favoriete merken�

Fijne website met mijn favoriete merken en niet onbelangrijk...snelle levering.

Snelle en goede levering en product�

Snelle en goede levering en product voldoet aan verwachting

Shirt via internet besteld

Shirt via internet besteld, met verjaardags korting. Maat niet goed, dus teruggebracht in Zoutelande. Daar kleinere maat besteld. Vanmiddag shirt opgehaald . Compliment hoe snel en netjes alles afgehandeld is! Mvg

vandaag een verrassingspakket ontvangen�

vandaag een verrassingspakket ontvangen omdat ik feedback had gegeven, geweldig! bomont weet echt wat klantvriendelijkheid is, zowel in de winkel als via de webshop

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg