Bestelling nog niet binnen, duurt erg lang

Bestelling nog niet binnen, duurt erg lang

Leuke merken en een snelle levering

Leuke merken en een snelle levering

Snel levering

Zoals altijd snelle levering. Het zou wel fijn zijn als er wat meer aandacht aan het inpakken van kleding wordt besteed, ik had een cr�me kleurig vest en een zwart shirt besteld, het zwarte shirt zat onder de pluisjes van het vest. Dat is wel heel jammer, moet je eerst je nieuwe shirt schoon gaan maken.

Goud

Netjes verpakt en snelle service!

Snelle verzending

Snelle verzending

Veel keus

Veel keus, goede kwaliteit, een uitkomst in coronatijden. Snelle levering en keuze voor avondbezorging.

Goede levering en snel.

Goede levering en snel.

Aanrader

Snelle levering, goede prijs en nette verpakking. Aanrader!

Supersnelle service

Supersnelle service, goed verpakt!

zoals altijd schitterend

zoals altijd schitterend

na ruim een week nog niks onvangen

na ruim een week nog niks onvangen. gebeld met de klanterservice. ze hadden een storing bij DHL en gaan een onderzoek starten. ondertussen nog geen bestelling binnen. de vorige bestelling was een winterjas. na een week pas ontvangen, toen was de vorst al weer weg. andere winkels leveren veel sneller, ook met DHL

Heel tevreden over Bomont

Heel tevreden over Bomont, wordt vlot geleverd, en ben erg blij met m n aankoop

Bomond

De eerste keer besteld bij Bomond Wat een service fantastisch Keurig ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij en dat vind ik geweldig De persoonlijke touch Top zeer klantvriendelijk

In de etalage een mooi tasje zien�

In de etalage een mooi tasje zien hangen. Direct besteld. Super snelle bezorging, netjes ingepakt en gaaf tasje ontvangen! Blij mee :-)

Jas besteld voor m�n zoon

Jas besteld voor m�n zoon, deze bleek toch te groot voor hem. Heerlijk dat het zo eenvoudig geruild kan worden, en de maat kleiner super snel binnen was. Helemaal tevreden!!

Goede website

Goede website, makkelijk bestellen, snelle levering!

Jammer dat de vervoerder DHL het pakket�

Jammer dat de vervoerder DHL het pakket zonder melding achtergelaten heeft in de gezamenlijke hal van het appartement! Zat te wachten kijk naar de mail was het bezorgd.

Retour gestuurd ,voldeed niet aan�

Retour gestuurd ,voldeed niet aan verwachting.

Vlugge en verzorgde verzeding

Vlugge en verzorgde verzeding

Levering en retour erg snel en goed afgehandeld

Jas besteld, heel snel thuis bezorgd in goede conditie, alleen was de jas te groot en daarom terug moeten sturen. Retour is heel snel verwerkt en de terugbetaling ook heel snel terug op de rekening.

Alles gaat snel

Alles gaat snel

Geweldig!!!!

Geweldig!!!! Had snel een kado nodig precies op tijd en prachtig verpakt. Super bedankt

Supersnelle levering

Supersnelle levering, een perfecte en klantvriendelijke service, echt top!

Geweldige service,niets te klagen

Geweldige service,niets te klagen

Super snel geleverd en erg tevreden�

Super snel geleverd en erg tevreden over de bestelling.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg