Bomont is puur shop plezier

Ik winkel graag bij Bomont. Mooie merken, ruime keuze, vaak fijne aanbiedingen en zeer gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk personeel. Online alsook in de winkels in het Zeeuwse is het echt een plezier om te shoppen.

Snel, betrouwbaar & kwaliteit.

Ik had dezelfde jas besteld bij de�

Ik had dezelfde jas besteld bij de Bijenkorf en hij werd mij gestuurd zonder ceintuur. Gebeld met de klantenservice en ze zouden op zoek gaan. Dat duurde en duurde .... ik ben op zoek gegaan naar dezelfde jas en.... gevonden. Ik kreeg hem toegestuurd met ceintuur. Top! Ik ben er superslim mee. Dank jullie wel.

De bestelling was zeer snel geleverd

De bestelling was zeer snel geleverd. Alleen wanneer je via een iets besteld en dus niet vooraf kunt passen is het wel moeilijk direct de juiste maat te vinden. Dit ondanks een maattabel. Als je dan toch verplicht bent om online te moeten bestellen vindt ik de retour procedure veel te duur. Ik heb een rok besteld, achteraf een maat te groot. Die kost mij dan 7,25 euro om dit te retourneren. Andere online winkels doen dit gratis of hooguit voor 2,99 euro. Conclusie leuke artikelen, snelle service, maar ik zou niets meer bestellen, omdat ik bang ben iets retour te moeten sturen.

Online bestelling

De bestelling, betaling en het ontvangen product waren volledig naar wens.

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding en tijdloos. Kan achteraf betalen,erg fijn om thuis eerst te passen. Retouren altijd correct binnen de termijn 14dagen verwerkt.

Duidelijke site.

Duidelijke site. Snelle levering. Verzorgd verpakt. Een aanrader

Koop vaker online bij Bomont

Koop vaker online bij Bomont. Het is altijd snel en zeer goed geregeld. Ook bij eventueel retour.

Fijn snel besteld en goed ontvangen.

Fijn snel besteld en goed ontvangen.

Was snelle service en het juiste�

Was snelle service en het juiste artikel. Zeker iets voor de toekomst...

De maattabel voor het merk Geisha klopt�

De maattabel voor het merk Geisha klopt helaas niet. Vandaag voor de 3de keer een jas van Geisha besteld. Eerste keer een XXL en XL besteld wat voor mij de juiste maat moest zijn, volgens jullie maattabel, maar veel te groot waren, daarna een L en M besteld, maar ook die waren te groot. Vandaag een S bestelt Nu maar hopen dat deze wel goed zit. E�n keer Contact met klantenservice van Bomont gehad, was goed. :) Omdat ik achteraf betaal moet ik nu 3 keer extra kosten betalen voor After Pay. De DHL bezorger liet te wensen over, had mijn bestelling bij de buren afgeleverd, maar wel bij de track en trace aangegeven, ook tijdstip, dat mijn bestelling bij mij was bezorgd, ondanks dat ik thuis was. :( Hoop nu op een goede en correcte aflevering door DHL!

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Mooie kwaliteit

Top geregeld!!!

Top geregeld!!!

Blij met mijn keuze

Blij met mijn keuze! En deze keer heel snel bezorgd!

Mooie kleding veel van een goed merk .

Mooie kleding veel van een goed merk . Jammer dat ze versturen met een vervoeder die het niet zo nou neemt met tijden .zo komen tussen 8 uur en 18 uur . En vervolgens niet gelukt morgen dus weer tussen 8 uur en 18 uur Dat is in een tijd als deze niet goed .bij Post.nl is dat veel beter geregeld . Maar Bomont zelf is heel goed

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Succes met de verkoop!

Prima service mijn vraag werd door�

Prima service mijn vraag werd door Chab�li keurig beantwoord en ze heeft het prima opgelost.

zelfs met sneeuw snel en goed

zelfs met sneeuw snel en goed

levertijd

nadat ik geklaagd had over de lange levertijd van mijn bestelling had ik zeer vriendelijk mailcontact met de klantenservice. en als verrassing kreeg ik na enkele dagen ook nog een verrassingspakket opgestuurd, FANTASTISCHE service !!

Goede sale actie

Goede sale actie, 50% korting. Snelle en prima levering. Het assortiment is qua kleding niet mijn smaak, accessoires vond ik daarentegen wel leuk.

Vlotte levering en het product voldoet�

Vlotte levering en het product voldoet aan de verwachtingen.

Ik had 2 overhemden en 1 polo besteld

Ik had 2 overhemden en 1 polo besteld. Overhemden passen perfect en zijn prachtig. Alleen jammer dat de polo (zelfde maat als overhemden) t� klein is. Moet ik nu terugsturen en dat brengt extra kosten met zich mee (4.60 euro) . Verder ben ik erg tevreden, heb de laatste tijd meer besteld en alles in prima staat ontvangen. Hoop dat ik snel weer gewoon in de winkel kan komen snuffelen. mvg Liss Everhardus

goed maar vind de jas te opvallend

goed maar vind de jas te opvallend

De bestelling is weer netjes en correct�

De bestelling is weer netjes en correct geleverd.

Leren jas

Super tevreden, mooi ingepakt geleverd op het afgesproken tijdstip. Jas is volledig in de lijn met mijn verwachtingen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg