Snelle levering ondanks de sneeuw

Snelle levering ondanks de sneeuw! Persoonlijk jaartje van Team Domburg heel leuk!

Slechte levering en communicatie

Meer dan een week geleden handschoenen voor de kinderen besteld. En nog steeds niet in huis, snap ook niet goed waarom ik deze se review nu al krijg. Diverse andere spullen besteld ook door dhl laten bezorgen en daar gewoon leveringen gehad binnen 48 uur. Nu wordt het volgende week weer +10 graden en heb nog niks dus vrees dat ik ze retour moet doen want handschoen van 20 euro per paar en dan in de kast leggen is ook zonde. Nadien heeft men contact opgenomen en is alles op een nette manier opgelost??

Slecht,alles wat ik deze week besteld�

Slecht,alles wat ik deze week besteld heb is binnen En deze zijn een week onderweg,en nog niet in huis,belachelijk

Op zoek naar eenvoudige truien bij�

Op zoek naar eenvoudige truien bij bomont beland. Website werkte goed. Zending goed ontvangen. Voldoet aan verwachtingen.

Ik heb mijn artikel nog steeds niet�

Ik heb mijn artikel nog steeds niet ontvangen

Goed product!

Net na dat ik het bedrag had afgeschreven kreeg ik geen bevestiging. Dus het was even stressen maar de bestelling is toch verwerkt. Het product is nog mooier dan op de foto en goed. Alleen 2 dagen na levertijd maar verder zeker goede bestelling!

Zeer ontgoocheld

Zeer ontgoocheld, iets besteld voor Valentijn maar pas na 4 dagen afgeleverd aan de post waardoor m�n pakket veel te laat zal aankomen.

Bijna een week geleden besteld

Bijna een week geleden besteld. En nog steeds niet binnen

Smooth webshop

Gaat lekker fijn & duidelijk allemaal. Niets ingewikkelds ook en prima communicerende klantenservice!

Verkeerde maat

Zie mijn 1e reactie hieronder, probleem supergedelegeerden opgelost, pluim voor Bomont. 1e: 2 truien van dezelfde maat besteld, echter 2 verschillende merken, 1 x past perfect andere komt qua maat niet eens in de buurt van de bestelde maat. Dus maar retour op eigen kosten,terwijl de maat niet klopt, flinke domper.

Bomont pakje is toegekomen met verontschuldigen de mail en ik ga een tegemoetkoming opgestuurt krijgen. Ben benieuwd.Ik mag ook gratis retourneren. Pakje is zoals verwacht goede kwaliteit.

Nog steeds geen pakje doch wel al factuur gekregen! Bij navraag per mail zegt men de Order nr. nodig te hebben.... Maar die stond duidelijk op de vraag mail! Communicatie is summier, wel krijg ik veel reclame mails. Gelukkig vr betaling achteraf gekozen. We wachten

Net als voorheen supersnelle levering

Net als voorheen supersnelle levering, tuurlijk is "live" shoppen ook een keer leuk, maar hopelijk kan dat weer in de nabije toekomst!!

Bomont is gewoon mijn zaak

Bomont is gewoon mijn zaak. Kan er altijd van op aan...

Fijne winkel

Fijne winkel, ook online krijg je goed beeld van het product. Verzending doorgaans ok�.

Bestelling wordt 5 deelleveringen

Wanneer een bestelling uit meerdere filialen moet komen, ontstaan deelleveringen. Dat lijkt niet de meest efficiente oplossing. Bovendien komen die deelleveringen op verschillende dagen. Ook de beloofde levertijd wordt bij lange na niet gehaald. Het kan wel zijn dat DHL leveringsproblemen heeft (achterstand), maar dit is een partij die door Bomont wordt gekozen. Nagekomen bericht d.d. 16 feb 2021: Bomont heeft mijn kritiek heel serieus opgepakt en op een heel prettige manier compensatie aangeboden, waarvoor hartelijk dank!

Vreselijk

Vreselijk: 1,5 week geleden muts, handschoenen en sjaal besteld; vandaag de sjaal binnen: waar is de rest?! Jas en jurk besteld; jurk geretourneerd; na 3 weken bericht dat de jurk is ontvangen en verwerkt de volgende dag; aanmaningskosten via AfterPay van � 13,50 na contact opgenomen te hebben geeft Bomont aan dat de factuur onhold gezet had moeten worden maar dat dit niet gebeurd is; excuses maar zij kunnen er verder niets mee... Zelf contact opnemen met Afterpay is het advies. AfterPay verwijst mij weer naar Bomont maar die trekken hun handen hiervan af. Erg klantgericht: not!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Mooie artikelen. Pasvorm ook correct. Winkel zeer aan te bevelen

Prima levering

Prima levering, ondanks de winterse omstandigheden toch best snel in huis gekregen. Het kledingstuk is helemaal volgens verwachting, leuk dat er een tas bij geleverd werd. Toont aandacht aan de klant, ook al is de aankoop online verricht.

Op zich

Op zich Prima, alhoewel ik de verzending lang vond duren (1week)

Broek zit goed maar wederom heeft het�

Broek zit goed maar wederom heeft het bijna een week geduurd, dus 1 tot 3 du is onzin.

Ik heb zaterdag kleding besteld

Ik heb zaterdag kleding besteld. Inmiddels vrijdag en nog niks binnen. Ik snap dat de situatie niet ideaal is (Corona en sneeuw), maar producten die ik elders bestelde deze week, zijn allang binnen. Bijv bol.com en kleertjes.com. Beter geregeld wat dat betreft. Dat vind ik wel een minpunt. Bomont heeft bovenstaand zeer klantgericht opgelost. Ben een tevreden klant en met het pakketje is het ook goedgekomen.

Top zaak!

Goede website! Duidelijke weergave van product, voorraad, en specificaties. Makkelijk bestellen met vervolgens goede communicatie per mail over de voortgang. Snelle levering, keurig verpakt. Altijd gratis verzendkosten, alleen retourneren betalen.

Koop graag in een van de winkels bij�

Koop graag in een van de winkels bij Bomont maar in Corona tijd bestel ik online ben daar ook zeer tevreden over.

Ik heb op zondag een shirt besteld

Ik heb op zondag een shirt besteld. Op maandag krijg ik een melding dat het Shirt bij DHL is. Het is nu vrijdag en het shirt is er nog niet.

Helaas

Helaas. De bestelde vacht was geen taupe, maar grijs. Jammer, zeker na lang wachten. Kwaliteit wel goed. Na telefonisch contact, alles naar tevredenheid opgelost.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg