Mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit . Snel ontvangen. Ook eventuele retouren probleemloos. Topzaak. Susan

bestelling was lekker vlot enkel�

bestelling was lekker vlot enkel bestelling viel tegen

Alleen maar lof voor dit bedrijf

Alleen maar lof voor dit bedrijf. Vlotte levering, geleverde kleding prima.

Goede website en snelle levering.

Winterjas van Gaastra besteld. Duidelijke website en snelle levering. Jas is perfect!

Snel geleverd, goede service. Webshop is heel duidelijk.

Prima ook de webshop,ik kom graag by�

Prima ook de webshop,ik kom graag by jullie winkels

Super prijzen en snelle levering

Super prijzen en snelle levering. Mooi assortiment en veelzijdige merken.

Mooie zaak

Super veel keuze mooie merken en snelle levering

Snelle levering en geld terug

Snelle levering en geld terug

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd, mooie prijs voor een mooie kwaliteit trui met fijne pasvorm

mooie jas

prima cars jas is voor onze dochter maat 12 genomen omdat je op jonge leeftijd ze is nu 7 jaar en alsze hem aan kan is ze 8 kan ze er een jaartje langer mee doen maar niet te groot prima kwaliteit

Altijd goed bezig!

Snelle levering. Alles perfect in orde! Erg blij met bomont!!

Perfecte levering

Perfecte, snelle levering. Geen opmerkingen

Keurig op tijd

Keurig op tijd

Uitstekende service

Snelle levering. Mooi product. Prima kwaliteit prijs verhouding. Leuk kaartje erbij met dank voor bestelling. Heel leuk. Erg attent

Bestellingen via internet gaat prima

Bestellingen via internet gaat prima. De producten die men er besteld zijn correct. Worden netjes verpakt en meegegeven met de bezorger. Track-systeem is goed te volgen en wordt op het afgesproken tijdstip thuis of bij een afhaalpunt (tijdszone aanduiding) afgeleverd!

Goedemiddag

Goedemiddag, bezorging van de jas ging perfect. Ben erg blij met de jas, was netjes geleverd

Slechte maatvoering van Reset heren�

Slechte maatvoering van Reset heren donsjack.

Kom graag bij bomont in de winkels.

Kom graag bij bomont in de winkels. Nu 2 x in de webshop geshopt dag erna thuis geleverd en dat in deze coronatijd. Top.

Tevreden klant

Tevreden klant: de bestelling is keurig en vlot geleverd! Het mocht van mij best een dagje later worden geleverd... ??; het lijkt wel of iedereen opgejaagd wordt om pakketjes maar zo snel mogelijk te kunnen ontvangen. Doe maar rustig aan...!

Ik heb al zoveel besteld en werkt�

Ik heb al zoveel besteld en werkt perfect! 1x iets mis gegaan en na 1 telefoontje werd het direct opgelost!

Aandacht

Mooie jas die voldoet aan de verwachting. Snelle service en goed aandacht aan besteed.

Zoals altijd perfect ????

Zoals altijd perfect ???? Zowel de levering als de verpakking.

Prima website en had mijn bestelde�

Prima website en had mijn bestelde kleding snel in huis.

Snelle levering, keurig verpakt, mooie trui.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg