Bestelling vlot geleverd! We wachten nog op 1 t shirt

Bestelling vlit geleverd

Goede afwikkeling van de bestelling.

Goede afwikkeling van de bestelling.

uitstekende en snelle service

uitstekende en snelle service

Fijne, betrouwbare winkel met mooie merken!

Kleding was te klein en kleur komt niet�

Kleding was te klein en kleur komt niet overeen met wat op de foto staat afgebeeld. De laatste is een constatering en geen reden van terug sturen. Broek in zelfde maat aan en die is gewoon prima zittend. De broek die besteld was, is ook te klein. De broek die ik eerder besteld heb en dezelfde maat heeft, past uitstekend. Dus beide artikelen heb ik terug gestuurd. M.v.g. H. van Schaik

ruime uitzoek en prima service.

ruime uitzoek en prima service.

Snelle levering ..goede communicatie

Snelle levering ..goede communicatie

Snel en goed verzorgd geleverd.

Een uitermate snelle levering van de bestelde artikelen. Blijkbaar is de combinatie Bomont en DHL ook in deze tijd snel te leveren en ondervinden zij nauwelijks hinder van het Corona virus. Met een iets minder snelle levering had ik geen probleem gehad. Nu is de bestelling over 2 dagen verspreid in 3 leveringen geleverd. Wat mij betreft had dit de tweede dag alles ineens ook prima geweest.

Ik ben een tevreden klant

De broek die ik heb besteld past perfect, is ook precies zoals beschreven. Ondanks de drukte bij de bezorgdienst was de levering snel. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Tevreden en blij

Helemaal blij en tevreden met de bestelde artikelen.

Prima geregeld

Prima geregeld, uitstekende service. Duidelijke webshop, snel besteld en snel geleverd.

Rundum perfekt

Schneller Versand, top Ware, gute Preise... Absolut empfehlenswert.

Fijne snelle mooi verzorgde levering.

Fijne snelle mooi verzorgde levering.

Groot assortiment

Groot assortiment, mooie merken, goede kwaliteit, snelle levering.

Super fijne webshop en winkel

Super fijne webshop en winkel! Leveringen worden altijd snel geleverd.

Zeer gebruiks-en klantvriendelijk�

Zeer gebruiks-en klantvriendelijk gedurende het proces! klantenservice staat je snel te woord en je wordt goed ge�nformeerd over de bestellingen.

Snel binnen en mooi product

Snel binnen en mooi product. Dank

Wintermantel Beaumont geweldig

Wintermantel online besteld in de hoop dat ik nu eindelijk een passende jas binnen zou krijgen. De jas kwam snel, netjes verpakt en ik was aangenaam verrast. De jas is geweldig en de stof nog mooier dan op de foto. Ik ben superblij.

Ik ben zeer tevreden over de huidige�

Ik ben zeer tevreden over de huidige gang van zaken bij Bomont, vandaar 5 sterren

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Gewoon goed

Gewoon goed. Produkt zoals op de foto.

Ben normaal klant bij bomont maar nu we�

Ben normaal klant bij bomont maar nu we daar niet heen kunnen bestel ik geregeld daar. Alles netjes thuis gestuurd en binnen korte tijd. Ben zeer tevreden.

Jullie hebben een prachtige collectie

Jullie hebben een prachtige collectie. Helaas ben ik vrij groot, met mijn 1.83 en wel redelijk in verhouding is het toch moeilijk passende kleding te kopen. Jullie zitten ver weg, maar als ik een weekend weg ben kom ik graag bij jullie kijken of het me dan t�ch past

Jas airforce

Super mooie jas, heel goed geprijsd en ook nog heel snel geleverd! Mijn dochter is er super blij mee!

Netjes geregeld.

Netjes geregeld.