Goede service en mooie kwaliteit??

Goede service en mooie kwaliteit??

Netjes

Netjes. Gedaan ??

Mooie warme jas van Bomont

Ben helemaal tevreden met de jas, is erg mooi, zit lekker warm hoop er heel veel plezier aan te beleven, enige waar ik beetje "bang" voor ben is dat de jas na een tijdje 'scheurt', omdat het vrij stug is door de coating die erop zit. Als je bv gaat wassen dat hij niet beschadigd. Verder zeer tevreden! 1e keer besteld, supersnel geleverd.

Tot op heden nog geen complete levering�

Tot op heden nog geen complete levering van mijn bestelling. Klantenservice helpt niet bij lokaliseren van de zendingen. Het enige antwoord wat ze geven is "kijk morgen nog eens of er een status aanpassing is op de site". Hopelijk mogen de winkels snel weer open want Bomont is helaas niet goed ingericht op online verkoop.

Bestellen bij Bomont is altijd een feestje

Bestellen bij Bomont is altijd een feestje. Fijne website, goede productinformatie en aanbiedingen. Makkelijk met bestellingen en altijd op tijd geleverd! Top

Zoals steeds

Zoals steeds, bestelling levering vlekkeloos verlopen. Bedankt.

Heel mooie blouse, fijn materiaal, goede pasvorm

Prima, goede service

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

super snel en mooi spul

super snel en mooi spul ! hopen dat dat we weer snel open mogen met zijn alle !

Prima!!!!!!!!!!

Artikelen besteld

Artikelen besteld, twee dagen later e-mail dat 1 artikel niet meer leverbaar is. Jammer dat dit niet direct te zien was met bestellen.

Super blij met de nieuwe aankoop

Super blij met de nieuwe aankoop. Wat een goede service ook!

Mijn favoriete winkel tijdens mijn vakantie in Kamperland

Mijn favoriete winkel tijdens mijn verblijf in Kamperland. Vanuit mijn huisadres nu online bestellingen geplaatst. De aankoop wordt snel en netjes thuis afgeleverd. Ik ben er blij mee??

Snelle service mijn mooie kleding snel�

Snelle service mijn mooie kleding snel ontvangen. De maat was perfect. ????

Mooie producten van kwaliteit

Mooie producten van kwaliteit. Snelle, goede service

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Zelfs in deze (Corona)tijd.

Kan ik aanbevelen

Zoals reeds ook bij eerdere ervaringen weer heel erg tevreden over de totale service. Niets vervelends mee gemaakt alles klopte. Ook de parka die besteld was beviel uitstekend

Exzellent!

Schnelle Lieferung, sch�ne Sachen!

Schnelle Lieferung auch nach Deutschland, super Ware! Ich liebe Bomont!

Ik bestel al jaren online bij Bomont en�

Ik bestel al jaren online bij Bomont en altijd super snel leveren! Ik ben Fan van dit bedrijf.

Beetje vreemd dat 2 artikelen niet�

Beetje vreemd dat 2 artikelen niet samen binnen zijn gekomen,2 pakketjes in 2 dagen,snap dat de vervoerders het er druk mee hebben zo!!!

PME jas

PME jas gekocht, spoedig geleverd. Voldoende verpakt voor een zacht prijsje en superieure kwaliteit. Maat was perfect.

alles ok

alles prima in orde

Snelle service, groot assortiment, wordt goed gefaciliteerd, makkelijk retour beleid waarbij je gelijk kan aangeven of er een andere maat is. Reageren hier op.. Top winkel...

Gewoon goed zoals altijd

Gewoon goed zoals altijd. Snel, goed �n kwaliteit.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg