Gemakkelijk bestellen en retour sturen

Gemakkelijk bestellen en retour sturen

Correcte en snelle levering

Ondanks drukte een snelle levering van mijn pakket??

Duidelijke site

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel thuis

Snel opgestuurd.

Snel opgestuurd.

Ik heb 7 dagen moeten wachten op me�

Ik heb maandag me pakket retour gestuurd is opgehaald door de dhl maar heb nog steeds geen bewijs gehad dat jullie het hebben ontvangen en me geld heb ik ook nog niet terug hoe zit dat ben dit echt niet gewend van jullie eerst negen dagen wachten tot ik me pakket heb gekregen en nu nog eens meer dan een week wachten op me geld

RETOUR STUREN

retour. Het retourneren van een artikel kan klantvriendelijker. Je moet zelf een formulier invullen en printen. Daarna op de retourverpakking zien te plakken. Bovendien betaal je minimaal 2,95 euro aan retourkosten. Als een zelfklevende retoursticker bijgevoegd wordt bij de zending wordt het al een stuk makkelijker. En retourkosten afschaffen! Er zijn genoeg webshops die het op deze manier doen.

Snel en keurig verzonden!

Snel geleverd, op tel. vraag goed antwoord gekregen. Uitstekende websode

Bestelling gedaan en prima verlopen.

Bestelling gedaan en prima verlopen.

De service bij Bomont is altijd goed

De service bij Bomont is altijd goed. Of je nu in de winkel of online koopt . Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam ook als je iets wilt ruilen of wilt terugsturen. Helaas kan.ik niet altijd naar de winkel, alleen als ik in Zeeland op vakantie ben. Ik woon in Landgraaf dus bestel online. Hopelijk komt er ook snel een in Maastricht.

Mooi assortiment, snelle verzending

Donderdagavond laat online besteld en zaterdag al in huis! Heel blij met het uitgebreide assortiment (zowel in de vele verschillende artikelen als in de verschillende prijzen) als met de service. 3 maal de klantenservice gemaild over een bepaalde aanbieding en alle keren snelle en vriendelijke reacties. Aanrader dus.

Mooie kleding en een duidelijke site

Mooie kleding en een duidelijke site. Ook een snelle bezorging.

Geweldige service

Geweldige service, snelle bezorging. Duidelijke website. Mooie kleding!

Snel binnen en goed geregeld om terug�

Snel binnen en goed geregeld om terug te sturen wat niet paste

Gevraagd om naam van mijn overleden man�oh oh oh

Gevraagd om naam van mijn overleden man te verwijderen. Nu weer gebruikt.

Goede nette service en vriendelijk�

Goede nette service en vriendelijk personeel

Het was gewoon goed een goed service en�

Het was gewoon goed een goed service en precies op tijd

Prima, geen opmerkingen

Er werd heel goed gecommuniceerd over�

Er werd heel goed gecommuniceerd over de levering.

Zeer tevreden goede serviceverlening�

Zeer tevreden goede serviceverlening alhoewel iets in het begin verkeerd werd bezorgd is het vrij snel opgelost en heel tevreden met 40 dagen bedenktijd.

Voor de eerste keer besteld bij Bomont

Voor de eerste keer besteld bij Bomont, er waren problemen/onduidelijkheden met de bezorger. Bomont heeft dit heel goed opgelost!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Mooie kleren. Alles past goed. Bedankt en tot ziens. Ik hoop, dat wij tijdens de vakantie nog en keer binnen komen. Groetjes uit Duitsland. Blijf gezond.

alles gut gelaufen

alles gut gelaufen. Bin zufrieden

Alles is prima geregeld kom zeker nog�

Alles is prima geregeld kom zeker nog eens terug.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Top!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg