Altijd correcte afhandeling.

Altijd correcte afhandeling.

Ruime keuze

Ruime keuze, nette levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Erg tevreden kreeg gelijk een email ter�

Erg tevreden kreeg gelijk een email ter bevestiging bestelling en 3 dagen later gratis bezorgd daarom 5 sterren.

Mooi verpakt en heel snel geleverd.

Mooi verpakt en heel snel geleverd.

Hat alles super geklappt

Hat alles super geklappt, die Kleidung ist klasse

Snelle service. Mooie kleren

Fijne koopervaring

Snelle correcte levering ondanks de Corona drukte bij web-winkels. Ruime keuze en mooie kwaliteit. Ook tijdens de sale nog voldoende keuze in maat en assortiment.

Pasvorm benoemen

Heb te grote jurken gekregen. Fij. Als er jij vermeldt staat hoe de pasvorm is en hoe groot iets valt. Verder prima!

Goede en nette levering

Ondanks PostNL toch goede levering van het mooie overhemd.

Goede productinformatie, fraaie presentatie op de website en snel geleverd.

Retourneren is een �dingetje�

Pakje met inhoud zag er keurig uit. Echter ik wilde de inhoud toch terugsturen en dat gaat toch wel gecompliceerd. Moeilijk te vinden hoe te retourneren. Dan bij DHL aanmelden/sticker uitdraaien. Dat kan tegenwoordig toch makkelijker.

Mooie kleding met snelle levering!

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding! Zelf meegemaakt dat een paar dagen na mijn bestelling de kleding in de aanbieding kwam, daar werd ook niet moeilijk over gedaan en kreeg ik de kleding ook netjes tegen de actie prijs.

Snelle levering, keurig verpakt. Webshop is goed bereikbaar en medewerkers zijn vriendelijk.

Fijne winkel zowel de site als de winkel.

Makkelijke web site en snelle levering, normaal gaan mijn vrouw en ik naar de winkel alwaar we ook zeer goed en vriendelijk worden geholpen, ook goede service.

Mooie artikelen

Mooie artikelen, prima prijs. Snelle verzending. En uitstekende correspondentie over bijvoorbeeld Track en Trace. En gratis verzending. Ook leuk

Supersnelle service!

Hele leuke jas van Superdry gekocht voor mijn dochter, razendsnel in huis ondanks de drukte van de lockdown, echt klasse! Helaas zit hij wat krapjes dus moet waarschijnlijk wel maat ruilen.

Een duidelijke en overzichtelijke website

Een duidelijke website en goed afgeprijsde artikelen

Aanrader...

Super snelle levering..mooie gebruiksvriendelijke site en vooral mooie kleding en schoenen! Blij mee!!

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot

Snelle levering! En super mooie jas!

Snelle levering enkwalitatief goede�

Snelle levering enkwalitatief goede mode waar ik heel blij van werd

Prima ging snel en gemakkelijk

Prima ging snel en gemakkelijk. Ook snel bezorgd.

Zeer tevreden ben ik

Zeer tevreden ben ik. De bezorging duurde een paar dagen, maar er was voor mij geen haast bij.

Gewoon prima!

Gewoon prima!

Goede en overzichtelijke website

Goede en overzichtelijke website. De bestelling wordt snel afgehandeld en verzonden. Goede communicatie naar de klant over de verzending. Idem voor een evt. Retourzending. Top!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg