Vriendelijk begroet toen ik in de winkel kwam, voelde mij gehoord, in de zin waar ik naar op zoek was. Ben met een zeer geslaagd pensioen cadeau de deur uit gegaan. Degene waar het cadeau voor was, was zeer content ermee, oftewel geslaagd cadeau Bedankt hiervoor, tot de volgende keer Groetjes

fijne winkel

vriendelijke personeel en het advies is prettig, niet opdringerig

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Top geholpen

Ik word altijd goed geholpen met goede tips. En de dames nemen ook tijd voor je.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Wat een prachtige winkel zo netjes en prachtige kleur wn zo mooi! Eerlijk in Tilburg is dat niet zo !topers

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Mooie, veelzijdige winkel met goede service en prettig personeel

Ik bezoek Bomont graag, en vind het fijn dat er een grote keuze is in verschillende merken dus ook prijzen Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en de service is top

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Gewoon goed.

Mooie winkel met kwaliteits kleding. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Had wel wat meer eerlijk commentaar gekregen op hoe iets staat. Maar mss is dat persoonlijke mening. Verder dik tevreden ! Vandaar de ruime voldoende.

Prettig

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Fijne winkel

Prettig

Altijd leuk

Wanneer we op vakantie zijn in Zoutelande bezoeken we altijd de winkel Bomont.Altijd verrassende kleding ,voor elk wat wils ,we komen er graag .

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

We vonden wat we nodig hadden

Aangenaam

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Ik was zeer tevreden

Dat ik tevreden ben

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Zeer positief

Leuke winkel, vriendelijke medewerkers, zeker een aanrader.

Fijne verzorgde winkel

Ik kom er graag. Ook mijn 94 jarige moeder. Wij werden heel vriendelijk geholpen, zonder opdringerig te zijn. Ook was er veel begrip voor t geheugenprobleem dat alzheimer heet. Ruime keuze voor jong en oud, en voor elke “ gender”

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Alles top. Wie immer!!

Tolle und geschmackvolle Auswahl, wie immer. Kommen immer wieder gerne.

Fantastisch geholpen

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Wunderschöner Laden in dem wir immer wieder gerne einkaufen!

Das Personal ist sehr nett und bemüht. Der Laden ist schön und immer aufgeräumt.

Super Auswahl, nette Bedienung

Habe schöne Sachen gefunden und gekauft.

Super))

Erg vriendelijke personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Topmerken onder 1 dak.

Topmerken die in de winkel per merk overzichtelijk te vinden zijn.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Super vriendelijk personeel.

Zelfs met de drukte is geen moeite te veel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

SUPER mooie winkel met vriendelijk personeel

Mijn man en ik slagen hier altijd voor de leukste outfits!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Goed geholpen

Erg vriendelijk personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Hele leuke zaak vriendelijk personeel,

Altijd leuk Bomont in Renesse

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Gewoon uitstekend

Gewoon heel goed

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Geslaagd

Cadeaukaart gekregen met Kerst en deze kon ik moeilijk inwisselen. Jaren terug regelmatig koper in de winkel maar ik vindt veel van hetzelfde . Nu tweede paasdag toch een leuke blouse kunnen scoren en meteen ingeschreven in het klantenbestand. De uitstraling van de winkel spreekt me altijd aan en moet zeggen dat ik de vriendelijke benadering van het personeel beter vindt dan de ervaringen de laatste maanden. Dan had ik niet zo'n klik. Maar optimistisch bekijken en nieuwe kansen beiderzijds.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Anodeweg 62