Snelle bezorgservice

Snelle bezorgservice, gratis verzendkosten en hele mooie kleding !

Gewoon volgens de regels:bestellen�

Gewoon volgens de regels:bestellen betalen ontvangen

Snelle leveringen mooie artikelen

Snelle levering en mooie artikelen

De kleding was keurig verpakt en werd�

De kleding was keurig verpakt en werd snel geleverd. Dit geeft mij veel vertrouwen voor een volgende online bestelling.

Mooie truien

Mooie truien, snel geleverd.

Zeer tevreden met mijn aankoop!!

Heldere communicatie

Goede, duidelijke en heldere site en communicatie. Snelle respons!

Ik vind het een prima manier om kleding�

Ik vind het een prima manier om kleding te kopen. Snelle levering, precies naar verwachting. Blij mee, zeker in deze bizarre tijd. De winkels zijn ook geweldig, maar nu is dit ook heel fijn.

Preisleistung war super

Preisleistung war super, Bestellung wurde umgehend bearbeitet ??

Matige kwaliteit en de maat klopt niet.

Prima orderverwerking. De trui valt tegen en de maat die jullie aangeven klopt niet. Jammer.

Top meerdere dingen besteld.

Top meerdere dingen besteld. Alles in 1 keer geleverd.

Alles vrij snel ontvangen

Alle items keurig ontvangen. 4 artikelen besteld. In 3 leveringen. Jammer. Beter wachten tot bestelling compleet is eh in 1x leveren.

Goede site duidelijk en snel bezorgd�

Goede site duidelijk en snel bezorgd wat ik niet had verwacht ivm drukke tijden.

Bestellen was snel, retourneren kan iets makkelijker.

Bestellen was snel, het product was helaas niet naar mijn verwachtingen maar daar kan bomont natuurlijk niets aan doen. Vind de retour sturen wel wat minder duidelijk.

Goede website

Goede website, correcte en snelle levering

Prima bevallen

Fijne webwinkel!

Fijne service, producten snel in huis, mooie gevarieerde collectie!

Geweldige winkel

Geweldige winkel, snelle levering en super service

Alles netjes geregeld top

Alles netjes geregeld top

Snelle levering, product is naar wens.

Snelle levering, mooi artikel. Fijn online winkelen.

Erg goede service

Erg goede service . Heb je een vraag snel een reactie. Top winkel

Super kleding en mooie sale prijzen

Super kleding en mooie sale prijzen. Ook het cadeau voor mijn verjaardag is echt zoals je verwacht dat een cadeau moet zijn. Top!

Super fijne winkel

Super fijne winkel! Hele goede service, en fijne producten!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg