Super kleding en mooie sale prijzen

Super kleding en mooie sale prijzen. Ook het cadeau voor mijn verjaardag is echt zoals je verwacht dat een cadeau moet zijn. Top!

Super fijne winkel

Super fijne winkel! Hele goede service, en fijne producten!

prima jas!

precies wat ik gehoopt had

Ondanks de drukke periode

Ondanks de drukke periode. Werd de jas super snel geleverd.

Bomont doet wat het belooft.

Bomont doet wat het belooft. Geselecteerde artikelen waren inderdaad op voorraad, korting is verwerkt, pakket is kosteloos bezorgd, nog vrij vlot ondanks feestdagen. Dit was de 1e keer, indien bij volgende bestelling opnieuw vlekkeloos= 5 sterren! Dank aan Bomont

top geregeld!

top geregeld!

Vriendelijke benadering en goede�

Vriendelijke benadering en goede service!

Retour vlot verwerkt

Retour vlot verwerkt. Bedankt voor de goeie service.

Mooie kwaliteit en snelle levering�

Mooie kwaliteit en snelle levering ondanks feestdagen ! Blij mee !

Snelle reactie

Snelle reactie, levering maar ook retouren worden vakkundig verwerkt.

Snelle levering en heel goed geslaagd!

Snelle levering en heel goed geslaagd!

Grote keuze uit de collecties van mooie merken.

Grote keuze uit de collecties van mooie merken. De website geeft duidelijke productbeschrijvingen en specificaties en door inzoomen heb je ook een goed beeld van de stoffen. Ik ben nog nooit teleurgesteld in de geleverde kleding, vaker zelfs verrast dat het nog mooier is dan verwacht. Fijn dat veel producten ook op de website worden geshowd door een model waardoor je een goed beeld krijgt van lengte of hoe iets valt. Ik wordt altijd blij van Bomont omdat ik altijd iets vind dat bij me past en het wordt bovendien snel geleverd.

Goede service, snelle reactie, mooie producten!

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding!

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging. Echter was de jas te groot en moest retour. Retour zending was makkelijk te doen via dhl.

Keurig

Netjes verpakt, de juiste spullen n keurig op tijd geleverd

Snelle levering en ik ben blij met de�

Snelle levering en ik ben blij met de mooie rok

goede snelle levering

goede snelle levering

Jammer genoeg zat het beveiligingslabel�

Jammer genoeg zat het beveiligingslabel nog aan mijn broek.

Prima afhandeling

Bestelling kwam snel, maar gedeeltelijk beschadigd aan. Geen probleem, het werd direct opgelost. Prima Bomont!

Mooie kleding

Mooie kleding. Netjes ingepakt. Kortom prima!

Bestelling snel binnen

Bestelling snel binnen

Snelle levering zelfs tijdens deze�

Snelle levering zelfs tijdens deze drukte

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg