Heel tevreden

Snelle verzending, hele goede prijs, prima verpakt en duidelijke communicatie!! Bedankt

1-3 dagen niet waar kunnen maken

Het is jammer dat op de site staat binnen 1-3 werkdagen geleverd terwijl ik er bijna 5 werkdagen op heb moeten wachten.. zet het dan niet op de site binnen 1-3 dagen..

Mooi product Snelle zending Mooie�

Mooi product Snelle zending Mooie prijs-kwaliteit verhouding

netjes geleverd en snelle levering�

netjes geleverd en snelle levering ondanks Kerst drukte

Geweldig.

Geweldig.In eerste instantie kon ik niet betalen via iDeal maar na vriendelijk advies van de telefoniste is het toch gelukt en kon ik toch bijna alles nog bestellen. Ik heb ook alles gehouden. Wat niet paste aan mijn dochter gegeven. Nog iemand blij. Prima service.Net als in de winkel. Mij zie je terug. Tot ziens Heleen van Klink

alles prima en snel geleverd

alles prima en snel geleverd

Broek van para mi

Broek van para mi besteld, kwam heel snel, ook met de kerstdagen, netjes verpakt!

Alles was netjes verpakt en gevouwen�

Alles was netjes verpakt en gevouwen .We zijn zeer tevreden over de producten en de levering ondanks de drukte voor kerst.

Mooie producten

Mooie producten, goede service/ levering.

Logistieke afhandeling twee mutsen

Twee weken geleden mutsen besteld. Helaas separaat verstuurd dus twee x wachten op een pakket in een periode dat de meeste ophaalpunten dicht zijn. Op de 2 de muts wacht ik nog. Thuisgebleven voor de eerste muts ( tijdslijn van 5 uur). Blijkt dat deze door de brievenbus kan. Zou handig zijn als dat er bij stond. Logistiek voor twee mutsen dus niet erg praktisch opgelost.

Mooie producten

Mooie producten, en bij een bestelling goede afhandeling en een Super Service??

Keurig af geleverd en op tijd voor een�

Keurig af geleverd en op tijd voor een mooieprijs ??

Prima levering en snel

Prima levering en snel

Snelle levering, ruime keuze ijs op aan te merken

Prima service!!

Prima service!!

Fijne webshop!

Fijne webshop! Goede informatie, snelle levering. Artikel wordt goed in gepakt.

Top geleverd goedkoop artikel voldeed�

Top geleverd goedkoop artikel voldeed aan verwachting

Zelfs in deze drukke tijden mooi op�

Zelfs in deze drukke tijden mooi op tijd geleverd.

Leuke webshop!

Netjes en snel verstuurd, helaas zonder een verzendbericht per mail....

Deze zending was mijn eerste�

Deze zending was mijn eerste ervaring,wat ik besteld heb past toppie??

Wat een leuke winkel met originele

Wat een leuke winkel met originele, kwalitatieve leuke spullen!!

Top levering van een top product!

Beste, wij waren aangenaam verrast toen de postbode reeds op 24/12 aanbelde met onze bestelling! Top van jullie �n van de leveranciers, bovendien is de damesjas heel mooi en past hij uitstekend.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, goede foto, super ingepakt

Snelle service, goede kortingen! Top

Anodeweg 62