Top Service!

Bomont heeft behalve mooie kleding een super service en doen wat ze beloven!

Helemaal top!

Helemaal top!

Goed geleverd en was net voor kerst�

Goed geleverd en was net voor kerst binnen

Ondanks de topdrukte zeer snel geleverd.

Ondanks de topdrukte zeer snel geleverd.

Snel en goed!

Snelle levering ondanks de drukke online bestellingen!

Mooie spullen

Mooie spullen, goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende service!!

Snelle levering ondanks de drukte

Snelle levering ondanks de drukte

Zeer content met mijn broek zit als�

Zeer content met mijn broek zit als gegoten

Duidelijke website

Duidelijke website, goeie communicatie, snelle en nette bezorging.

Mooie jas

Mooie jas, snelle service

Erg tevreden!

Erg tevreden, enkel dat er kosten in rekening gebracht wordt bij retour, is een minpunt!

Mooie kleding

Mooie kleding, snel verzonden , goede service

Doordat de online shop niet werkte met�

Doordat de online shop niet werkte met Apple devices, heb ik meerdere malen geprobeerd om mijn stukken aan te kopen... alles liep vlot tot het afrekenen, maar er kwam geen bevestiging... ik belde de ochtend nadien naar de helpdesk en kreeg daar de uitleg te horen... mijn bestelling op pc lukte goed, maar 2 van mijn favoriete stuks waren al uitverkocht... toch wel jammer, een eenvoudige richtlijn rond devices op de site had dit kunnen vermijden.

Vanwege de Corona maatregelen kon ik�

Vanwege de Corona maatregelen kon ik niet terecht bij een DHL punt. Zodoende koste het 7.25� om het per post te retourneren. Via DHL zou het maar �2.95 zijn geweest . Ik vind dat zonde van het geld. Verder ben ik tevreden over jullie service. Vriendelijke groeten, Marie-Anne.

Snelle �n goede levering!

Snelle �n goede levering!

Goede prijzen

Goede prijzen! Snel geleverd, geen verzendkosten!

Relax schoenen kopen

Altijd goed geregeld en netjes geholpen. Dus echt positieve ervaringen

Mooi op tijd

Mooi op tijd, ondanks de Corona en Kerstdrukte, prachtige jassen, heb ze allebei gehouden. (kon niet kiezen)

Producten zijn perfect ook de jas van�

Producten zijn perfect ook de jas van PME dik tevreden mee. Alleen de bezorgingsfirma de post in Belgi� brengt het niet aan huis. Ze sturen een mail dat je het af moet halen op het kantoor. Ook die van Anita Valkenburg 5 broeken. Dat doen ze iedere maal. Aan Bonobo geentwijfel maar toch aan Bomont te overwegen om een ander postorderbedrijf te nemen. Grt Vees en Anita Valkenburg en nog een gelukkig nieuw jaar 2021 en zeer zeker gezond

Top geregeld, zowel productinformatie als levering.

Top geregeld, zowel productinformatie als levering.

Leuke sortering

Leuke sortering. Vlot gebracht

Correcte levering.

Correcte levering.

Top!! Ga vooral zo door!

Artikel voldoet volledig aan verwachting. Mooi geprijsd en snelle levering. Zou hier zeker weer bestellen.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.