Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en afhandeling. Een mooie winkel met prachtige kleding.

Snelle levering met de drukte voor�

Snelle levering met de drukte voor Kerst.

Top bezorging en snelle teruggaven van retour

Snelle bezorging. Maar helaas retour. Super snelle afwikkeling van het retourneren ??

Mooie uitgebreide collectie voor�

Mooie uitgebreide collectie voor redelijke prijzen. Goede service, zowel in de winkel als online. Vriendelijke en behulpzame medewerkers in de winkels.

Super goede service en een snel�

Super goede service en een snel bezorging

Snelle levering. Mooie verpakking. Top!

Gewoon prima geregeld!

Gewoon prima geregeld!

Snel en goedkoop geleverd

Snel en goedkoop geleverd

Hele goede service

Hele goede service

Fijne winkel

Fijne winkel, met een fijne service. Handig dat wanneer je online artikelen bekijkt, je daar automatisch per mail van op de hoogte gehouden wordt. Hierdoor heb ik mijn bodywarmer voor een leuk prijsje aan kunnen schaffen.

snelle service

snelle service

Super in orde

Super in orde en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden met mijn online�

Ik ben zeer tevreden met mijn online aankopen. Mooie spullen en snelle levering.

Zoals gewoonlijk...

Zoals gewoonlijk.... Makkelijk te bestellen en super snel in huis. Ik ben altijd heel tevreden met Bomont. Klasse!!!!

Zeer snelle service en accuraatheid in�

Zeer snelle service en accuraatheid in de berichtgeving. Terugsturen ging probleemloos en ik werd direct ge�nformeerd toen ze het pakket goed retour hadden ontvangen., Heel fijn in de communicatie! Top bedrijf.

Toppers

Snelle reactie op vragen via mail. Snelle verzending en altijd vriendelijk

Maat en Kwaliteit goed!!

Maat en Kwaliteit goed!!

Kreeg alles snel geleverd ondanks alle�

Kreeg alles snel geleverd ondanks alle drukte deze maand Alleen jammer dat 2 artikelen er niet bij waren en later kreeg ik te horen dat ze niet leverbaar meer waren Helaas waren dit kadootjes Dit had ik liever eerder bevestigd gekregen Zodat ik nog iets anders had kunnen bestellen

Leuke kleding

Leuke kleding, aangenaam personeel en warm ontvangst. Zeer uiteenlopende keuze, voor ieder wat. Online website correct en zeer snelle levering. Top!

Fijne webshop met mooie merken

Fijne webshop met mooie merken, groot assortiment en snelle levering.

Snelle levering, mooi assortiment!

Had beter gekund

Helaas waren er twee van de bestelde artikelen niet meer op voorraad... helaas werd dat pas na een aantal dagen kenbaar gemaakt!

Fijne winkels en deskundige en�

Fijne winkels en deskundige en vriendelijke medewerkers.

Super snel geleverd in deze drukke�

Super snel geleverd in deze drukke periode van het jaar! Super

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg