Voor herhaling vatbaar

Voldoende info en correcte en snelle levering.

Snel en netjes geleverd in de december�

Snel en netjes geleverd in de december maand!

De broek voldeed aan de verwachtingen

De broek voldeed aan de verwachtingen, een nette spijkerbroek zonder kale voorwassing en de maat was prima. Ben er blij mee.

Dik tevreden!

Dik tevreden. Snelle verzending, goede aanbiedingen!

Snelle levering. Prima ruilservice. Je wordt goed geinformeerd. En mooie kleding

Helaas, niet alles geleverd.

Niet alle bestelde items konden geleverd worden, dit hoorde ik pas na anderhalve week. Daarbij duurde de levering enorm lang en werd het in twee delen verzonden. Ik moet zelfs nog een deel van de re leveren producten binnen krijgen.

mooie laarsjes!

mooie laarsjes, zitten wel wat strak, maar dat loop je wel uit.

TOP en snel geleverd

Snel geleverd. Fijne klantenservice

Prima collectie en een meer dan uitstekende klantenservice !

Prima collectie, goede kwaliteit en heel erg belangrijk een uitstekende klantenservice !!

Bij retour snelle terugbetaling

Bij retour snelle terugbetaling

Altijd goede keuze in vele maten !

Altijd goede keuze in vele maten !! dus draagbaar en kwalitatief

Snel en keurig geleverd

Snel en keurig geleverd

Mooie kwaliteit en goede prijs ????

Mooie kwaliteit en goede prijs ????

The Weekest link....de pakketbezorger.

Bomont komt zijn afspraken na maar hun pakketbezorger niet. Ik koop al jaren bij jullie maar nu noodgedwongen on-line. Dan komt het probleem om de hoek kijken, de weekest link, .....de pakketbezorger. Stuurt braaf mails dat ze komen en ook om hoe laat de levering verwacht mag worden. Om 19.50 uur krijg ik te zien dat om 19.44 niet afgeleverd kon worden......terwijl ik gewoon thuis ben. Het gedrag van de pakketbezorger straalt af op Bomont; das wel jammer. Ik vertrek morgen om Kerstavond ergens anders te vieren....dus niet met mijn nieuwe kleren; jammer, heel jammer. Ik snap dat deze review niet geplaatst gaat worden en dat hoeft ook niet maar zoek een betrouwbare pakketbezorgers aub.

16/12 4 artikelen besteld

16/12 4 artikelen besteld, zondag deellevering, dat kan. sAvonds een mail gestuurd met de vraag wanneer ik de rest kan/mag ontvangen, en dan krijg je horen, na een week, dat de andere artikelen niet leverbaar zijn..... jammer dat dit niet eerder gemeld is, dan kan je nog naar iets anders kijken voor de kerst... dit ben ik niet gewend van Bomont.....

Kwalitatief prima artikelen voor een�

Kwalitatief prima artikelen voor een goede prijs Snel geleverd !

Super kleding!!

Super kleding!!! Ga zo door!?

Snel en goed geregeld en heel erg ruim�

Snel en goed geregeld en heel erg ruim assortiment!

Precies zoals afgebeeld en dezelfde dag nog geleverd

Precies zoals afgebeeld en dezelfde dag nog geleverd! Fantastische service.

Een overzichtelijke webshop met veel keuze. Snelle levering.

Snelle verzending en ook snel binnen

Snelle verzending en ook snel binnen. Ik koop altijd jassen van Giacomo dus wist wel dat de pasvorm en maat goed zouden zijn. En bomont had de beste prijs.

Niet leverbaar

Bestelde jas bleek na een week toch niet te leveren. Wel netjes snel geld terug.

Artikel besteld en betaald

Artikel besteld en betaald, dagen gewacht en dan krijg ik te horen dat het artikel er niet meer is. Niet leuk zo vlak voor de feestdagen

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg