Ik geef ��n ster omdat ik de bestelling�

Ik geef ��n ster omdat ik de bestelling nog niet heb ontvangen. Wil hier niet mee aangeven dat de service slecht is, maar het zal aan de drukte liggen bij DHL.

Moet nog iets ontvangen

Moet nog iets ontvangen, maar hoor maar niets

Mooie kleding, snelle verzending en een top! Klantenservice!

Mooie kleren uitgezocht en die zijn snel bezorgd, goede service!

Goede levering

Goede levering! Mooi op tijd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Helaas is ��n van de bestelde artikelen�

Helaas is ��n van de bestelde artikelen niet geleverd, het was niet op voorraad. De rest van de bestelling netjes en snel ontvangen. Voor zes artikelen zijn er vier afzonderlijke pakketjes bezorgd, wij hadden best op alle artikelen willen wachten, zodat het als ��n pakket had kunnen worden bezorgd.

Goed en betrouwbaar

Gewoon een winkel die niet moeilijk doet achteraf betalen wat je houdt. Goede service ..ook online

Mooie uitgebreide en duidelijke website.

Mooie uitgebreide en duidelijke website. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Mooie collectie met prima prijzen. Goede vaste klantenacties. Ook klantenservice is goed te bereiken, vriendelijk en hulpvaardig.

prima service

prima service, vlotte levering.

Shirts

Snelle levering en goede kwaliteit!

Vlotte service en een leuke attentie

Vlotte service en een leuke attentie. Tot binnenkort.

Kwalitatief goede spullen

Kwalitatief goede spullen. Via internet prima service. Geen klachten ?? Ria Broer

Snelle levering, goede service!

mooie producten snelle levering

mooie producten snelle levering

Prima webshop

Duidelijke website, Goede prijzen, vooral in de Sale en altijd netjes bezorgd: op tijd en in goede staat.

Leuke jurkjes

Leuke jurkjes, snel geleverd. Maten moet nog uitwijzen als de kerstkadootjes zijn uitgepakt ??

Duidelijke communicatie per mail en�

Duidelijke communicatie per mail en product netjes ingepakt ontvangen.

Het hele proces van bestellen tot�

Het hele proces van bestellen tot aflevering verliep top.

Weer mooie truien ontvangen

Weer mooie truien ontvangen. Goede kwaliteit, snel geleverd, niks op aan te merken.

Goede service en levering

Goede service en levering

Snelle levering en eenvoudige retour�

Snelle levering en eenvoudige retour ondanks de verplichte sluiting van de winkels.

Super service en snelle levering bedankt

Super service en snelle levering bedankt