Hoodie voor mijn zoon besteld, snelle levering ondanks drukke periode

Mijn trui werd na twee x dragen heel�

Mijn trui werd na twee x dragen heel lelijk. Ik had hem voor netjes gedragen, Nog niet gewassen Ging erg pluizen. Ik had een beter kwaliteit verwacht. Maar mijn complimenten hoe jullie het opgelost hebben. Dit ook laten weten aan verkoopster. Zonder probleem kon ik langs komen en kreeg geld terug ??

Snel ontvangen!

Mooie kleding besteld voor de kinderen. Snel bevestigd en ontvangen. Thanks

Mooie winkel in steen en online.

Mooie winkel in steen en online. Vriendelijke klantenservice die je vriendelijk te woord staat.

Happy

Snel antwoord op mijn vraag En snelle levering Prima service Erg blij met jullie

Het jasje viel qua maat heel erg tegen

Het jasje viel qua maat heel erg tegen, xxl besteld maar was h��l erg kort en kon maar net dicht. Normaal gesproken heb ik maat 44, dus dit had ik niet verwacht.

Alles afgehandeld zoals verwacht mag�

Alles afgehandeld zoals verwacht mag worden.

Keurige en snelle verzending!

Keurige en snelle verzending!

Zoals altijd alles netjes ontvangen.

Zoals altijd alles netjes ontvangen.

Mooie kleding goede prijzen

Mooie kleding goede prijzen, snelle bezorging

Geweldige site mooie spullen en top�

Geweldige site mooie spullen en top service en snelle levering.

Pakketten goed en keurig ontvangen.

Pakketten goed en keurig ontvangen. Mooie jurkjes. Een was een maatje te klein. Maar dat was zo opgelost en die jurk heeft dochter meegenomen.

Bestelling heel snel geleverd

Bestelling heel snel geleverd, en netjes verpakt. Net zoals in de winkel ziet alles er keurig uit.

Alles Super....wie immer!

Alles Super....wie immer!! BEDANKT

Hoe kun je dit zo verzenden

de levering is gesplitst in 3 zendingen geen probleem vandaag eerste pakketje ontvangen ik haalde het shirtje uit het pakketje en tot mijn grote schrik zat dit shirt onder de make up vlekken bij de hals en op de zijkant van de boord alsof het gedragen was. Erg slechte service om dit af te sturen naar de klant ben benieuwd hoe de andere 2 pakketten zijn

Prima webshop

Prima webshop, snelle verwerking order en levering. Gewoon prima.

snelle levering ondanks de drukte.

snelle levering ondanks de drukte.

GOEIE SERVICE

GOEIE SERVICE - CORRECTE PRIJZEN

Snelle service, top!

Gemakkelijke site om te bestellen

Gemakkelijke site om te bestellen, heel snel geleverd, goed verpakt en als bonus nog een kortingscode. Echt aan te bevelen??

Snelle bezorging ondanks het de week�

Snelle bezorging ondanks het de week voor kerst is. Shirt van superdry is mooi zoals eigenlijk altijd wel.

Goede service super snelle levering

Goede service super snelle levering

Zeer tevreden over de winkel Bomont.

Zeer tevreden over de winkel Bomont. Ik kom in Renesse, in Roosendaal en in Etten-Leur. Kleding gekocht voor mezelf. Ook mijn vriend koopt regelmatig in Etten-Leur. Ook online kleding besteld, ook daar zeer tevreden over. Kortom een tevreden klant

Trui

Bedankt voor de snelle levering van mijn trui!

Zeer overzichtelijk

Zeer overzichtelijk