Top besteld en geleverd

Top besteld en geleverd

Prachtige jas

Prachtige jas, mooie kleur. Dank voor de goede service en snelle levering

Snelle levering. Goede communicatie. Wel jammer dat ieder besteld product afzonderlijk wordt geleverd.

Super snelle levering

Super snelle levering en verzorgd pakket.

Netjes en snel de bezorging binnen!

Netjes en snel de bezorging binnen!

Een vestje gekocht van Trensfer

Een vestje gekocht van Trensfer, zat netjes verpakt en is op tijd binnen gekomen.

Goede, snelle service. Alleen jammer dat je de jas ineens met 50% korting korting kon kopen toen ik 'm ��n dag binnen had.

Super tevreden!

Super tevreden!! Product voldoet aan verwachtingen!! Binnen 2 dgn in huis!! Top!!

Jammer en slordig!

Op 3(!) verschillende momenten (binnen 3 dagen) kwam mijn bestelling met een bezorger. Had in 1x besteld!! Verder bleek de band van de broek op diverse plekken losgetornd: merkte ik bij het dragen. Slordig!!!!

Topbedrijf

Goede en snelle service, klantenservice zeer vriendelijk!

Keurig op tijd zelfs nu in deze�

Keurig op tijd zelfs nu in deze coronatijd. Goed verpakt.

Snel geleverd, netjes verpakt en het ruilen was ook eenvoudig. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Kwaliteit en afhandeling valt tegen.

Hoe mooi ik de winkels ook vind, bij mijn bestellingen gaat het niet naar wens. Het klemlampje wat ik enige tijd geleden ontving, was slap, bleef niet goed zitten. Teruggestuurd om die reden. De kandelaar die ik twee weken terug bestelde, bleek kapot. Inmiddels is er een andere geleverd, maar eerlijk gezegd denk ik dat het dezelfde kandelaar is. Er is aan gesoldeerd en daarna niet zwart gemaakt zodat je een zilverkleurige plek hebt op de verder zwarte kandelaar. Jammer!!!!!

Terugbetaling ging snel

Terugbetaling ging snel. Heel goed gedaan.

De bestelling was gelijk de andere dag�

De bestelling was gelijk de andere dag in huis! Snelle service.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden, snelle service

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Makkelijk bestellen en effici�nt

Makkelijk bestellen, betalen en snel geleverd.

Uitstekend!!

Uitstekend!!! Zeer snelle correcte levering!

Heel snel en netjes gedaan

Heel snel en netjes gedaan! Fijne service. Dankjewel

Snelle levering, super service. Ik had een verzoek en dit werd door de klantenservice zeer correct afgehandeld.

Super snel besteld en geleverd !

Super snel besteld en geleverd !

Heel goed ben altijd tevreden over de�

Heel goed ben altijd tevreden over de afhandeling

Al met al super!

Zeer vriendelijke en goede klantenservice. Website is zeer gebruiksvriendelijk en van kwaliteit. Communicatie verloopt ook prima wat betreft verzendingen. Al met al een dikke 5 sterren!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg